You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбен фотограф и видеозаснемане на сватба в Сливен и Ямбол

Въпреки че ние се намираме в Пловдив, имаме редовно запитвания за сватбен фотограф и видеозаснемане на сватба от младоженци, решили да отпразнуват своя специален ден в градовете Сливен или Ямбол. В този район сме снимали няколко сватби като най-открояващата е сватбата на Ваня и Кристиян, която се състоя през изминалата година в комплекс „Ветровитите хълмове“ ( Windy Hills ) само на няколко километра от Сливен. Тяхната сватба започна със сключването на граждански и църковен брак в Ямбол, след което сватбената фотосесия бе снимана в Градската Художествена галерия и в най-големия парк в града. Покрай Сливен и Ямбол има много насаждения и лозя, които пък от своя страна са едно много интересно място за осъществяването на сватбената фотосесия като не забравяйте, че най-доброто време от деня за снимки е по залез. Също така ние, като сватбен фотограф и сватбен видеооператор, ви предлагаме фото и видеозаснемане с дрон сред обширните полета.

видеозаснемане на сватбавидеозаснемане на сватбавидеозаснемане на сватба

Освен в Смолян и Ямбол ние бихме с радост поели ангажимент за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба и в другите близки населени места като Бургас, Айтос, Карнобат, Стара Загора, Нова Загора и Казанлък. Смятаме, че разстоянието не би трябвало да е пречка, за да поемем ангажимента по заснемането на Вашата сватба, ето защо поемаме отговорността да предлагаме услугите за сватбена фотография и сватбено видеозаснемане дори и на тези населени места.

видеозаснемане на сватба

08-08-2018-311Ето защо ако ви предстои сватба във Сливен или Ямбол и си търсите сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор, не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ – винаги сме отворени да отговорим на всички ваши въпроси дали по имейл, телефон или на неангажираща среща.

Станете наши приятели и във FACEBOOK и Instagram!

А сега разгледайте сватбата на Ваня и Кристиан в комплекс „Windy Hills“

СВАТБАТА НА ВАНЯ И КРИСТИЯН

Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватби в Сливен, Ямбол, Бургас, Айтос, Карнобат, Стара Загора, Нова Загора и Казанлък като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен видеооператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото за сватба и видео за сватба. Много ще се радваме, ако ви престои сватба Сливен или Ямбол да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в Сливен, сватбен фотограф в Ямбол и сватбен видеооператор в Сливен и Ямбол.

Comments are closed.