You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбен фотограф и видеозаснемане на сватба в Кърджали

Въпреки че ние е намираме в Пловдив, сме имали много запитвания за сватбен фотограф и видеозаснемане на сватба от младоженци, решили да отпразнуват своя специален ден в Кърджали. В района на Кърджали, Димитровград и Свиленград сме снимали няколко сватби като най-открояващите са сватбите, състоящи се в комплекс Главатарски хан, в село Главатарци само на няколко километра от Кърджали. В този район има и други комплекси, които наред с Главатарски хан, предлагат отлични условия за провеждането и организирането на сватбени тържества. Язовир Кърджали е прекрасно място, на което може да се осъществи сватбената фотосесия като не забравяйте, че най-доброто време от деня за снимки е по залез. Ние като сватбен фотограф и сватбен видеооператор може да ви предложим да се разходите по брега, да се качите на лодка или от своя страна да пуснем дрона в действие и да ви заснемем на фона на огромния язовир.

Освен в Кърджали ние бихме с радост поели ангажимент за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба и в другите близки населени места като Димитровград, Свиленград, Хасково, Смолян, Златоград. Смятаме, че разстоянието не би трябвало да е пречка, за да поемем ангажимента по заснемането на Вашата сватба, ето защо поемаме отговорността да предлагаме услугите за сватбена фотография и сватбено видеозаснемане дори и в тези населени места.

видеозаснемане на сватба

Ето защо ако ви предстои сватба във Кърджали и си търсите сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор, не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ – винаги сме отворени да отговорим на всички ваши въпроси дали по имейл, телефон или на неангажираща среща.

Станете наши приятели и във FACEBOOK и Instagram!

А сега разгледайте сватбите, които сме снимали в Главатарски хан, Кърджали

СВАТБАТА НА ХРИСТИНА И АНТОНИО

Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватби в Пловдив, Хасково, Кърджали, Свиленград, Смолян, Златоград като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен видеооператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото за сватба и видео за сватба. Много ще се радваме, ако ви престои сватба да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в Кърджали и сватбен видеооператор в Кърджали.

Comments are closed.