You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в Панагюрище

Едно от сватбените тържества, на които присъствахме тази година и имахме честта да присъстваме в ролята на сватбени фотографи, беше сватбеното тържество на младото семейство Делийски, което се проведе в град Панагюрище. Сватбата включваше църковен брак, художествена сватбена фотосесия и заснемане на ритуалите в ресторанта. Благодарим на семейство Делийски, че се се довериха на сватбената фотография, която ние правим и се надяваме да се виждаме в бъдеще за все щастливи моменти и събития.

Скъпи младоженци, радваме се, че разглеждате нашия сайт. Тук може да намерите актуална информация за нашите услуги, а именно Сватбена фотография в Панагюрище, и Видеозаснемане на сватба в Панагюрище. Примерни трейлъри, може да видите в СВАТБЕНО КИНО.

сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 228сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 234сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 246

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор

Скъпи младоженци, радваме се, че разглеждате нашия сайт. Тук може да намерите актуална информация за нашите услуги, а именно Сватбена фотография в Панагюрище, и Видеозаснемане на сватба в Панагюрище. Примерни трейлъри, може да видите в СВАТБЕНО КИНО.

Въпреки че се намираме в Пловдив, често поемаме ангажименти за сватбен фотограф и сватбено видеозаснемане към младоженци, решили да отпразнуват своя специален ден в Панагюрище. Разстоянието между градовете е не е голямо, а и градът има своите предимства, затова без проблем отговаряме на запитванията, които се отнасят до сватбена фотография и сватбено видеозаснемане в Панагюрище.

През годините сме били наемани за сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор на сватби, провеждащи се в най-различни ресторанти в града като най-често сме снимали в ресторанта на Арена Асарел. Смятаме, че разстоянието не би трябвало да е пречка, за да поемем ангажимента по заснемането на Вашата сватба дори и в градовете Велинград, Пазарджик, Пловдив, Девин, Карлово, Пещера, както и в Банко ( Пирин Голф ).

сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 216

Разглеждайки нашето портфолио, ако възникнат някакви въпроси относно нашите СВАТБЕНИ ПАКЕТИ или искате да попитате за конкретна дата, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ, като ние от своя страна ще се постараем да ви отговорим в рамките на 1-2 дни. Знаем, че избора на фото и видео за сватбата не е лесна задача за голяма част от младоженците и затова може да ни питате всичко, което ви интересува.

Повече информация за нашата сватбената фотография и актуални цени на сватбените ни пакети със един или двама сватбени фотографи и с включена фотокнига, може да видите на СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ. Ще Ви очакваме!

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 242

сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 226    сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 238сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 217сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 232сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 215 сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 241 сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 236   сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 231сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 220сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 225сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 244сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 218  сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 227


Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и заснемане на сватбена фотосесия в Панагюрище, Карлово, Велинград, Пазарджик, Пловдив, Девин, Банско, Пещера и Панагюрище като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото за сватба и видео за сватба. Много ще се радваме, ако ви престои сватба да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в Панагюрище и сватбен видеооператор в Панагюрище.

Comments are closed.