You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф и/или видеооператор за кръщене в Пловдив

В тази статия ще ви покажем снимки от кръщене, което снимахме през една красива лятна утрин. Църквата беше отлично осветена с лампи, като влизаше и достатъчно естествена светлина и затова всички заснети кадри са направени без използването на светкавица. / Като професионалисти винаги се стремим да снимаме без допълнително осветление ( светкавица ) доколкото е възможно, тъй като така запазваме атмосферата и естественото излъчване на хората. / Родителите на детето бяха много щастливи от събитието, а току-що станалото християнче бе обзето от много противоречиви настроения, което от своя страна малко затрудни снимането, но все пак резултатите са на лице. 🙂

видеооператор за кръщене

В случай, че търсите фотограф за кръщене или видеооператор за кръщене, може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ.

Пакета “Фотозаснемане на кръщене” за 2022 г. включва:

– Заснемане на ритуала в църквата от един фотограф;
– Кратка фотосесия на детето и неговите роднини;
– Всички кадри се предават онлайн с линк за сваляне;
– Ангажимент до 1 час
Цена: 180 лв.

Посочените цени са за фотозаснемане на кръщене на територията на град Пловдив. Може да ни се доверите за снимките и в ресторанта след това. Ако искате да наемете фотограф за кръщене в Асеновград, Бачковски манастир или друго близко населено място, ще е необходимо да поемете транспортните разходи.

видеооператор за кръщене

От няколко години предлагаме и видеозаснемане на кръщене, като краен продукт получавате целия ритуал, отново изпратен по Интернет чрез линк за сваляне. Цената за видеозаснемане на кръщене е 180 лв. за запис и монтаж на ритуала, а вече ако желаете кратък клип с избрани сцени на музикален фон (трейлър), се доплаща 50 лв. Повече информация за цената на кръщенето вижте в ЦЕНИ.

За повече снимки от кръщенета, заснети от нас в Пловдив, Асеновград и Бачковския манастир, може да разгледате страницата ни ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ.

Станете наши приятели в FACEBOOK и Instagram.

       

Comments are closed.