You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф за абитуриентски бал в Пловдив – Стефани

Едно от основните направления, в които се стремим да снимаме и да се развиваме освен сватбената фотография, това е абитуриентската фотография.

Предлагаме на всички бъдещи абитуриенти избор между няколко пакета за фото и видеозаснемане на абитуриентски бал. Пакетите за абитуриентска фотография са с различно време на ангажираност на професионалния фотограф, като това дава свобода на абитуриента да избира какво желае професионалния фотограф да заснеме, като има достатъчно време и за арт и художествена абитуриенска фотосесия. Към единия пакет за фотограф за абитуриентски бал сме добавили и изработката и печата на специална фотокнига, в която да се поместят най-важните и емоционални моменти от този неповторим ден, както и голяма част от снимките, заснети по време на абитуриентската фотосесия.

Актуални цени за фотограф за абитуриентски бал вижте в Пакети за абитуриентска фотография.

Фотограф за абитуриентски бал в Пловдив

Информация за услугата Видеозаснемане на абитуриентски бал в Пловдив, може да научите като се допитате до нас лично на посочените КОНТАКТИ. Моля не се колебайте да ни пишете или обаждате.

Цялата ГАЛЕРИЯ със снимки от различни абитуриентски балове вижте в ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ в Пловдив и ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ в Пловдив.

Една от абитуриентките, които сме снимали през годините се казва Стефани и може да видите част от снимките от нейния абитуриентски бал в Пловдив. Фотографът за абитуриентски бал беше ангажиран да заснеме грима, прическата, обличането, тържеството в ресторанта с роднините и гостите, а най- накрая и изпращането до хотела, в който целия випуск щеше да се събере да празнува заедно – общо 5 ч. В крайна сметка се получиха много и разнообразни кадри за спомен от незабравимия ден.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Намираме се в Пловдив, но може да ни наемете и в други градове като Асеновград, Пазарджик, Хисаря, Карлово, Стара Загора, София, Смолян, Девин, Велинград, Панагюрище. Ако искате да се възползвате от нашата услуга Фотограф за абитуриентски бал или Видеозаснемане на абитуриентски бал, но сте извън Пловдив, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ.

За да придобиете представа как работим, моля разгледайте останалата част от сайта и най-вече галерия: АБИТУРИЕНТСКА ФОТОСЕСИЯ В ПЛОВДИВ.

Не пропускайте да се възползвате и от нашата ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ В ПЛОВДИВ, която е валидна до края на годината.

          Абитуриенска фотография фотограф за абитуриентски бал фотосесия 10Абитуриенска фотография фотограф за абитуриентски бал фотосесия 2 Абитуриенска фотография фотограф за абитуриентски бал фотосесия 12


Ние, Студио Танчеви, предлагаме абитуриентска фотография и качествено фотозаснемане на абитуриентски бал в Пловдив, художествени абитуриентски фотосесии в Пловдив и професионална фотосесия в Пловдив с помощта на професионален фотограф за абитуриентски бал. Също така предлагаме видеозаснемане на абитуриентски бал в Пловдив. Поемаме ангажименти за абитуриентска фотография и абитуриентски фотосесии в Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Хисаря, Карлово, Стара Загора, София, Смолян, Девин, Велинград, Панагюрище и други близки населени места.


Comments are closed.