You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Фотограф за абитуриентски бал – Ивета

Днес на Вашето внимание, скъпи абитуриенти, представяме Ивета, млада госпожица, която съвсем наскоро завърши своето средно образование. Тя пожела да наеме фотограф за нейния вълшебен абитуриентски бал в Хисаря и разглеждайки сайтовете на различни професионални фотографи, които предлагат абитуриентска фотография в Пловдив и Хисаря, се свърза с нас и избра нас.

За да придобиете представа как работим, моля разгледайте нашето портфолио: АБИТУРИЕНТСКИ ФОТОСЕСИИ В ПЛОВДИВ.

В ролята на фотограф за абитуриентски бал имахме нелеката задача да започнем с фото заснемане на Ивета и нейната абитуриентка фотосесия, след което снимахме тържеството в ресторанта, където бяха поканени близки и роднини. Най-накрая запечатахме в кадри и изпращането до хотела, където се събираше целия випуск заедно и където щяха да празнуват до ранни зори. Като взехме предвид натовареността на програмата, решихме, че най-подходящо място за абитуриентска фотосесия е центъра на Хисар и римските руини.

Актуални цени за услугата Фотограф за абитуриентски бал в Пловдив или дори Хисаря, както и видеозаснемане на абитуриентски бал може да видите на нашата страница ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ ИЛИ ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ

Пакетите за абитуриентска фотография са с различно време на ангажираност, като това дава свобода на абитуриента да избира какво желае професионалния фотограф да заснеме, като има достатъчно време и за арт и художествена абитуриенска фотосесия. Към единия пакет за фотограф за абитуриентски бал сме добавили и изработката и печата на специална фотокнига, в която да се поместят най-важните и емоционални моменти от този неповторим ден, както и голяма част от снимките, заснети по време на абитуриентската фотосесия.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Намираме се в Пловдив, но може да ни наемете и в други градове като Асеновград, Пазарджик, Хисаря, Карлово, Стара Загора, София, Смолян, Девин, Велинград, Панагюрище. Ако искате да се възползвате от нашата услуга Фотограф за абитуриентски бал или Видеозаснемане на абитуриентски бал, но сте извън Пловдив, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ.

Моля не забравяйте, че датите лесно може да се запълнят, тъй като на една дата може да поемем най-много по 2 абитуриент/ки.

Не пропускайте да се възползвате и от нашата ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ В ПЛОВДИВ, която е валидна до края на годината.


Ние, Студио Танчеви, предлагаме абитуриентска фотография и качествено фотозаснемане на абитуриентски бал в Пловдив, художествени абитуриентски фотосесии в Пловдив и професионална фотосесия в Пловдив с помощта на професионален фотограф за абитуриентски бал. Също така предлагаме видеозаснемане на абитуриентски бал в Пловдив. Поемаме ангажименти за абитуриентска фотография и абитуриентски фотосесии в Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Хисаря, Карлово, Стара Загора, София, Смолян, Девин, Велинград, Панагюрище и други близки населени места.


       Абитуриенска фотография фотограф за абитуриентски бал фотосесия Пловдив София 39   Абитуриенска фотография фотограф за абитуриентски бал фотосесия 27

Comments are closed.