You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Студийна фотосесия или фотосесия на открито през зимата?

Скъпи почитатели да студийната фотография, вече зимата официално наближава, а заедно с това топлите дни се отдалечават с всеки изминал ден. Това от фотографска гледна точка означава, че снимането на различни събития като фотозаснемането на рождени дни и кръщенета, както и заснемането на професионална фотосесия, като в това число влиза всяка детска фотосесия, семейна фотосесия или индивидуална фотосесия обикновено ще протича предимно в затворени и топли места, където ние ще можем да отразим топлината и спокойствието на домашния уют и трепкавото очакване от наближаването на коледните и новогодишните празници.

Както неведнъж сме казвали обаче, ние винаги предпочитаме да снимаме на открито, сред природата, а не в затворени пространства. Затова, макар и студено, винаги се радваме, когато някой прояви желание да му се направи детска фотосесия, семейна фотосесия или индивидуална професионална фотосесия сред падащите есенни листа или сред снега, който се трупа по полянките и дърветата, ние с готовност се включваме в това истинско приключение. Заснемането на качествени кадри, които включват сняг, е много трудно, що се отнася до подходяща светлина и детайли в изображението. Но това не ни спира да се развиваме и да експериментираме още повече!

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА, СЕМЕЙНА ИЛИ ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината.

Ако искате да заснемем детска фотосесия на Вашето съкровище, семейна фотосесия на цялото Ви семейство или индивидуална фотосесия, можете да се свържете с нас от страницата КОНТАКТИ, а в ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ може да прочетете всички услуги, които предлагаме.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Моля имайте предвид, че през 2023 г. студиото няма да работи, затова може да ви предложим детска, семейна или индивидуална фотосесия на открито на избрано от Вас място.

Не пропускайте да разгледате и галериите с ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ в ПЛОВДИВ и ИНДИВИДУАЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ в ПЛОВДИВ.

Comments are closed.