You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Студийна фотосесия на бременната Пламена

Здравейте, скъпи приятели! Днес ще Ви представим бъдещата майка – Пламена, която заснехме в нашето студио в Пловдив. Тя и бъдещия татко имаха страхотно излъчване и настроение, а това е може би най-решаващия фактор за направата на наистина хубави снимки.

Студийна фотосесия на бременна

През тази година на всички бъдещи майки, които в момента се наслаждават на този толкова интересен момент от своя живот – бременността предлагаме възможността да заснемем професионална фотосесия за бременни на открито, на избрано от вас място в рамките на град Пловдив. Тази година нашето студио няма да работи, но за сметка на това не ни пречи да поемаме ангажименти за различни фотосесии и събития.

Снимки от фотосесии за бременни, осъществени на открито може да видите по-надолу в статията.

По време на бременността жената може да се промени толкова много, че да не можете да я разпознаете – както във физически план, така и в емоционален :). Затова препоръчваме на бъдещите татковци, ако се е насъбрало напрежение между Вас и Вашата бременна половинка, направете й подарък – ваучер за фотосесия. Едва ли ще откаже  🙂 А и ще имате страхотни снимки от този период.

Цената за фотосесия за бременни може да видите в нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА, СЕМЕЙНА ИЛИ ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината!

Студийна фотосесия на бременна

Самите снимки може да са с дрехи, без дрехи, на открито, на закрито ( у дома ). Имаме много идеи, които с удоволствие бихме осъществили. Има много спомени да запечатаме и да съхраним. Към фотосесия бременна може допълнително да изготвим и специална фотокнига от периода на бременността. Повече вижте в ФОТОКНИГИ. А след като се появи малкото човече за нас ще е част да го заснемем още в първите 1-2 седмици, когато са още толкова малки, спят постоянно и са изключителни лесни за поставяне в различни пози.

Ако искате да си запазите час или просто имате въпроси относно нашите услуги може да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Не пропускайте да прочетете и статията ни с често задавани въпроси относно нашите услуги и срокове за предаване на готовия материал – ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ.


Ние, Студио Танчеви, предлагаме фотозаснемане на професионална фотосесия за бременни в Пловдив, заснета от професионален фотограф в Пловдив. Ако се интересувате от другите нашите услуги като заснемане от професионален фотограф на детска, семейна или индивидуална фотосесия или искате да подарите ваучер за фотосесия, моля свържете се с нас.


Comments are closed.