You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Семейна студийна фотосесия в Пловдив

Здравейте, скъпи приятели! Като част от нашата професионална фотография, ние ви предлагаме да заснемем специално за Вас модна фотосесия, в която да се почувствате като истинска звезда, или детска фотосесия, за да съхраните детството на своите малчугани в едни наистина красиви кадри.

Също така може да закупите от нас ВАУЧЕР ЗА ФОТОСЕСИЯ и да зарадвате Вашите роднини и приятели за празниците.

Вижте нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ, СЕМЕЙНА ФОТОСЕСИЯ или ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ.

ВАЖНО! За съжаление през 2023 г. нашето студио няма да работи, което означава, че ще поемаме ангажименти само за фотосесии на открито. По-надолу в статията ще имате възможността да разгледате една много малка част от фотосесиите, които сме снимали през годините.

Семейна студийна фотосесия

Студио Танчеви ви предлага разнообразни фотографски услуги:

  • Детска фотография – детски фотосесии, фотосесия на новородено, фотограф за кръщене, видеозаснемане на кръщене, фотограф за детски рожден ден, видеозаснемане на рожден дни и детско парти – вижте галерията със снимки ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ. Ангажименти за кръщенета поемаме в Пловдив, Асеновград, Бачковския манастир и други близки населени места.
  • Професионална фотография– индивидуални фотосесии, портретна фотосесия, бизнес фотосесия и корпоративна фотография – Вижте галерията с ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ В ПЛОВДИВ

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Семейна студийна фотосесия

За запитвания и резервация на фотосесия / независимо дали ще бъде детска фотосесия, лична професионална фотосесия, фотосесия за новородени, фотосесия за бременни или семейна фотосесия) може да се свържете с нас от страница КОНТАКТИ.

Вероятно ще ви е интересна и страницата ни с отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с различните видове фотосесии, обработката на кадрите, нашия стил на заснемане на професионална фотография и др. Вижте ТУК.

За запитвания и резервация на час за професионална фотосесия (независимо дали ще бъде детска фотосесия, индивидуална фотосесия, бебешка фотосесия, фотосесия за бременни, бизнес фотосесия или семейна фотосесия), както и за останалите ни услуги като Фотограф за кръщене, Видеозаснемане на кръщене, Фотограф за детски рожден ден, Видеозаснемане на рожден ден) може да се свържете с нас от страница КОНТАКТИ.

Пишете ни и ако искате да закупите подаръчен ваучер за фотосесия. Ангажименти за кръщенета поемаме в Пловдив, Асеновград, Бачковския манастир и други близки населени места. Ще ви очакваме!

Персонална фотосесия Пловдив 5

                

Персонална фотосесия Пловдив 21

Фотограф абитуриентски бал Пловдив 2016-5

Персонална фотосесия Пловдив 1


Ние, Студио Танчеви, предлагаме професионална фотография, детска фотография и семейна фотография в Пловдив, Асеновград и Бачковския манастир, която включва услугите Фотограф за кръщене, Видеозаснемане на кръщене, Фотограф за детски рожден ден, Видеозаснемане на рожден ден, детска фотосесия, семейна фотосесия, професионална фотосесия, модна фотосесия, индивидуална фотосесия . Така че ако организирате кръщене или детски рожден ден и искате да имате красиви спомен от събитието, не се колебайте да ни наемете като фотограф за кръщене или фотограф за детски рожден ден по време на които ще имаме възможността да направим и красива детска фотосесия или щура семейна фотосесия. Потърсете ни и ако фотограф за корпоративна фотография, бизнес фотосесия, портретна фотосесия.


Comments are closed.