You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в София – Сватба в Голф клуб Света София, Равно поле

Сватбата на Цвети и Боян в голф клуб Света София, Равно поле

/Сватбен фотограф и сватбено видеозаснемане в София/

Запознанството ни с младоженците и по-конкретно с Цвети беше по телефона 5 месеца пред датата на тяхната сватба. Тя ни беше изпратила запитване през нашия сайт за сватбена фотография и сватбено видеозаснемане в София. Ние, след като видяхме, че запитването е за екип от фото и видео за сватба в Голф клуб „Света София“ в Равно поле, където по някакво стечение на обстоятелствата не бяхме снимали до момента сватба там, решихме, че е крайно време да поправим това недоразумение и най-накрая да се сдобием с красиви кадри от тази прекрасна дестинация. Последва телефонен разговор, в който младоженците бързо се убедиха, че ние сме техния избор на сватбен фотограф и сватбен видеооператор, а ние разбрахме, че от другата страна на телефона седят едни много симпатични, готини и позитивни млади хора.

Още много снимки от сватбата на Цвети и Боян вижте ТУК.

Сватбен фотограф

Цвети и Боян са от младоженците, които наистина много се обичат и умеят да изразяват любовта си искрено и непринудено. Пишем това, тъй като сме срещали много двойки младоженци, на които притеснението в деня на сватбата им изиграва лоша шега и така и не успяват да се отпуснат пред обектива. Има и други двойки, които, как да кажем, като че ли се женят малко насила. Дали заради околните, които постоянно ги наблюдават в този ден или някакви чужди очаквания, но при тях просто липсва емоцията. Липсва страстта. Романтиката. Например по време на сватбената фотосесия всичко при тях се случва с предварително обсъждане какво и как да го направят. Няма я спонтанността, няма го нежното помилване или силна прегръдка.

Света София Голф Клуб е едно от най-добрите места за сватба в България. Кой са другите – прочетете ТУК.

Сватбен фотограф

Държим да подчертаем, че ние, Студио Танчеви, като сватбен фотограф и сватбен видеооператор, предпочитаме да снимаме в репортажен стил през цялото време, дори и през времето на фотосесията. Това може да го видите и като разгледате всички снимки и видеа, които сме качили на нашия сайт. Да, ще ви даваме идеи и съвети как могат да се случат нещата, но не сме от хората, които в продължение на 10минути ще ви нагласят в неудобна поза и след това още толкова ще ви снимат.

Сватбен фотограф

Сватбеният ден на Цвети и Боян започна с подготовката на младоженците в две от хотелските стаи на голф-клуба.Последва църковен брак в Манастир “ Свети Апостол Петър и Павел“, който се на намира на няколко километра от комплекса. После се състоя подписване на граждански брак на поляната пред хотела, а сватбената фотосесия направихме из голф игрищата и откритите площи на голф клуб Света София. Накрая купона се премести в ресторанта на втория етаж, където колегите диджеи се постараха да вдигнат настроението на макс.

Смятаме, че на подобни локации като Голф-клуб Света София, Пирин Голф§ СПА, Винарна Мидалидаре и т.н., наличието на дрон е не само препоръчително, ами е направо задължително, за да може да се обхване от въздуха огромната площ на комплекса, а и да станат добри въздушни кадри с дрон на младоженците по време на сватбената фотосесия.

В това ще се убедите като изгледате сватбения трейлър на Цвети и Боян:

Цвети и Боян избраха нашия КОМБИНИРАН пакет с включен сватбен фотограф, сватбен видеооператор и сватбена фотокнига. Като допълнителна опция избраха да има въздушни кадри с дрон. Повече информация за актуалните ни сватбени пакети може да видите в СВАТБЕНИ ПАКЕТИ.

А повече за сватбените фотокниги, които предлагаме, вижте в СВАТБЕНА ФОТОКНИГА.

Още снимки от тази сватба вижте ТУК.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.


Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватба като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търсят фото и видео за сватба. Също така бихме поели ангажимент за сватбена фотография и видео заснемане на сватба в Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Кърджали, Плевен, Варна и Сливен. Ако ви предстои сватба София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Кърджали, Плевен, Варна и Сливен както разбира се и в Пловдив, не се колебайте да се свържете с нас!

Много ще се радваме, ако се обърнете към нас и ни се доверите да бъдем ваш сватбен фотограф в София и сватбен видеооператор в София.


 

Comments are closed.