You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбен фотограф и видеооператор в Пловдив – Сватбата на Златина и Николай

Днес на Вашето внимание представяме Златина и Николай и тяхното сватбено тържество, което те бяха организирали в края на лятото в Пловдив. Преди време те бяха се свързали с нас и ни бяха ангажирали да присъстваме тяхната сватба като сватбени фотографи. Желаем на младото семейство много успехи и безрезервна любов.

НОВО! Вече предлагаме и сватбено видеозаснемане като повече информация и приемрни сватбени трейлъри може да откриете в СВАТБЕНО КИНО ОТ СВАТБЕН ВИДЕООПЕРАТОР В ПЛОВДИВ.

Ако искате да видите още снимки на заснето от нас сватби, моля разгледайте нашия сайт – постарали сме се да има всичко необходимо, за да може избора ви на сватбен фотограф и сватбен видеооператор да бъде максимално улеснен и да сте сигурни, че взимате най-правилното решение. Актуалните сватбени пакети, които предлагаме на нашите младоженци, може да видите в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ, като сме изготвили пакет с един или двама сватбени фотографа за заснемане на кратка или цяла сватба, като има и пакет с включен един сватбен фотограф + един сватбен видеооператор + сватбена фотокнига.

В днешно време се възприема, че най-добрият завършек на сватбената фотография и това, която е най-добре сватбения фотограф да предложи като краен продукт, това е изготвянето и печатането на индивидуална сватбена фотокнига. Вижте повече в СВАТБЕНА ФОТОКНИГА.

За актуални цени на фотокнигите, като и ако имате някакви други въпроси, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ.

Не пропускайте да прочете и статията с най-често задаваните въпроси от младоженците към нас като срок за предаване на снимките и сватбения филм, предаване на суров материал, пост-обработката и т.н. – вижте в ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ.

Сватбен фотограф и видеооператор Сватбен фотограф и видеооператорСватбена фотокнига 2016-7Сватбена фотокнига 2016-13Сватбена фотокнига, сватбен фотограф, Пловдив, Панагюрище 2016-3-17

Comments are closed.