You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Сватбен фотограф в София 2020 г.

сватбен фотограф сватбен кинематограф 16

Една от най-нестандартните двойки, които снимахме през далечната 2014 г. бяха младоженците, които ще видите в снимките по-долу. По-точно, ако ги разпознаете. Те не са типични младоженци с бяла рокля и костюм, а семпло, но елегантно облечени, които в своя сватбен ден сключиха само църковен брак, а от там нататък малкото сватбено тържество продължи в един от пъбовете в София. Да, не в ресторант, не в бална зала, а в пъб. Винаги в сватбената фотография и сватбеното видеозаснемане има нужда и от такива младоженци хем за разнообразяване на снимките, така и за освежаване на сватбения фотограф и сватбения видеооператор и техните идеи и концепции. Желаем на младото семейство много семейно щастие и разбирателство!

Скъпи бъдещи младоженци, ако и на вас ви предстои организирането на сватба в София и все още не сте избрали своя сватбен фотограф или сватбен видеооператор, ние ви съветваме да го направите час по-скоро. Сватбените снимки са една често пренебрегвана част от организацията на сватбеното тържество и много младоженци неволно пропускат правилния момент, в който да резервират най-подходящия за тях сватбен фотограф или оператор и накрая се задоволяват с този, който е бил останал свободен на тяхната дата и с неговото незадоволително качество в направата и обработката на сватбените снимки.

На нашия сайт може да разгледате голяма част от нашата сватбената фотография, която сме снимали и ако се интересувате от нашите актуални сватбени пакети, моля вижте СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ или ТУК.

Повече за сватбеното видеозаснемане ( сватбено кино ), както и примерни сватбени трейлъри може да видите в СВАТБЕНО КИНО. За конкретни запитвания не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Comments are closed.