You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в Стара Загора

Въпреки че ние се намираме в Пловдив, често поемаме ангажименти като сватбен фотограф и сватбен видеооператор към младоженци, решили да отпразнуват своя специален ден в Стара Загора. Разстоянието между градовете не е голямо, а градът има своите предимства, затова без проблем отговаряме на запитванията що се отнася до сватба в Стара Загора. През годините сме получавали запитвания за сватбена фотография и/или видеозаснемане на сватби, провеждащи се в най-различни ресторанти (зали Тера, Тифани и др.) и локации в града и околността. Смятаме, че разстоянието не би трябвало да е пречка, за да поемем ангажимента по заснемането на Вашата сватба ето защо поемаме да бъдем част от сватбени тържества дори и в други близки населени места като Казанлък, Сливен, Ямбол, Нова Загора.

фотограф и сватбен видеооператорфотограф и сватбен видеооператор

Със особена сила това се отнася и за сватбите в Стара Загора, който е на по-малко от час път време от Пловдив. Езеро Ариана, парк Аязмото и полетата край града предоставят идеална възможност за осъществяването на прекрасна сватбена фотосесия, а ресторантите предлагат такова разнообразие, че вкуса на всяка бъдеща двойка младоженци да бъде задоволен. Недалеч се намира комплекс Мидалидаре, който предоставя отлични условия и романтична обстановка за всички младоженци, които са решили да избягат от градската среда. Комплексът разполага с огромна хотелска част, 2 винарски изби за изнесения ритуал с невероятна гледка по залез и ресторант.

Ако ви предстои сватба в Стара Загора и си търсите сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор, не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ – винаги сме отворени да отговорим на всички ваши въпроси относно сватбената фотография и видеозаснемането на сватба, които предлагаме, дали по имейл, телефон или на неангажираща среща. Станете наши приятели и във FACEBOOK и Instagram!

А сега ще може да разгледате една много малка част от сватбите, които сме заснели в Стара Загора и околността:

Сватбата на АНА и КИЛИАН, Мидалидаре

Сватбата на ДЕНИЦА и ИВАН, Мидалидаре

Сватбата на ПЕТЯ и ЖИВКО

Сватбата на МИГЛЕНА и НИКОЛА

Сватбата на ТЕОДОРА и ЖИВКО

Сватбата на АТАНАСКА и НИКОЛАЙ

Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография в Стара Загора, Казанлък, Сливен, Ямбол, Нова Загора и видеозаснемане на сватба в Стара Загора като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото за сватба и видео за сватба. Много ще се радваме, ако ви престои сватба да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в Стара Загора и сватбен видеооператор в Стара Загора.

Comments are closed.