You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в София

Въпреки че ние се намираме в Пловдив, реално близо половината от ангажиментите ни като сватбен фотограф и видеозаснемане на сватба идват от младоженци, решили да отпразнуват своя специален ден в София. През годините сме били поканвани като сватбен фотограф или сватбен видеооператор на сватби, провеждащи се в най-различни ресторанти, църкви и обредни зали. Снимали сме в парк-хотел София, хотел Рила, Интер Експо, Шато ( Драгалевци), р-т My Choice, Света София Голф Клуб и много други. Сватбени фотосесии сме осъществявали в повечето големи паркове като Борисовата градина, парк Врана, както и в централната градска част, където са ситуирани Народното събрание, Храм-паметника Александър Невски и др.

сватбен фотограф и видеозаснеманеНе пропускайте да разгледате галерията ни със снимки на различни заснети от нас кръщенета – ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНИЕ В ПЛОВДИВ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ

Бихме поели ангажимент за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба и в другите близки населени места като Перник, Ботевград, Благоевград, Монтана. Смятаме, че разстоянието не би трябвало да е пречка, за да поемем ангажимента по заснемането на Вашата сватба, ето защо поемаме отговорността да предлагаме своята сватбена фотография и сватбено видеозаснемане дори и из цялата страна.

Ето защо ако ви предстои сватба в София и си търсите сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор, не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ – винаги сме отворени да отговорим на всички ваши въпроси дали по имейл, телефон или на неангажираща среща. Станете наши приятели и във FACEBOOK и Instagram!

А сега ще може да разгледате една малка част от сватбите, които сме заснели в нашата прекрасна столица – София:

Сватбата на ЦВЕТИ и БОЯН

Сватбата на НАТАЛИЯ и ИВАЙЛО

Сватбата на АННА-МАРИЯ и СТЕФАН

Сватбата на ЕЛИЦА и АТАНАС

Сватбата на МИЛЕНА и АСПАРУХ

Сватбата на АНГЕЛ и ГАБРИЕЛА

Сватбата на ДЕСИСЛАВА и АЛЕКСАНДЪР

Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография в София, Перник, Ботевград, Благоевград, Монтана и видеозаснемане на сватба в София като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото за сватба и видео за сватба. Много ще се радваме, ако ви престои сватба да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в София и сватбен видеооператор в София.

Comments are closed.