You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в Пазарджик

Въпреки че ние се намираме в Пловдив, често поемаме ангажименти за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба към младоженци, решили да отпразнуват своя специален ден в Пазарджик. Разстоянието между градовете е пренебрежимо малко, а и градът има своите предимства, затова без проблем отговаряме на запитванията що се отнася до сватбена фотография и видеозаснемане на сватба / видеооператор в Пазарджик.

През годините сме били поканвани като сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор на сватби, провеждащи се в най-различни ресторанти в града като най-често сме снимали в рестоант Фемили, Хебър и комплекс Ливадите. Смятаме, че разстоянието не би трябвало да е пречка, за да поемем ангажимента по заснемането на Вашата сватба, ето защо поемаме да бъдем част от сватбени тържества и в градовете Велинград, Панагюрище, Пловдив, Девин, Пещера. Със особена сила това се отнася и за сватбите в Пазарджик, който е едва на половин час от Пловдив.

видеооператор в Пазарджик

Ако ви предстои сватба в Пазарджик и си търсите сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор, не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ – винаги сме отворени да отговорим на всички ваши въпроси относно услугите сватбена фотография и видеозаснемане на сватба, които предлагаме, дали по имейл, телефон или на неангажираща среща. Станете наши приятели и във FACEBOOK и Instagram!

А сега ще може да разгледате една много малка част от сватбите, които сме заснели в Пазарджик и околността:

Сватбата на АЛИНА и ХРИСТО

Сватбата на МОНИКА и ИВАН

Сватбата на МАРИЕТА и СВЕТОСЛАВ

Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография в Пазарджик и видеозаснемане на сватба в Пазарджик като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото за сватба и видео за сватба.

Много ще се радваме, ако ви престои сватба да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в Пазарджик и сватбен видеооператор в Пазарджик.

Comments are closed.