/
logo

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в Бургас

Въпреки че ние сме ситуирани в Пловдив, изключитено много се радваме, когато идват запитвания за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба от младоженци, решили да отпразнуват своя специален ден в Бургас или навсякъде другаде по българското Черноморие. Някак морския бриз и романтиката, която излъчва залезът над морските вълни, ни привличат все повече и повече към тази географска точка. През годините сме били ангажирани като сватбен фотограф и сватбен видеооператор на сватби, провеждащи се в най-различни курорти и комплекси.  Снимали сме в Свети Тома, Синеморец, Елените, Златни пясъци и др. Смятаме, че разстоянието не би трябвало да е пречка, за да поемем ангажимента по заснемането на Вашата сватба ето защо поемаме да бъдем част от сватбени тържества и в градове като Бургас, Варна, Балчик, Созопол, Несебър.

Ако ви предстои сватба в Бургас и си търсите сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор, не се колебайте да се свържете с нас по FACEBOOK или на посочените КОНТАКТИ – винаги сме отворени да отговорим на всички ваши въпроси относно услугите сватбената фотография и видеозаснемане на сватба, които предлагаме, дали по имейл, телефон или на неангажираща среща.

Сватбена фотография

А сега ще може да разгледате една много малка част от сватбите, които сме заснели в Бургас и околността:

 

Сватбата на ЮЛИЯ и АЛЕКС

Сватбата на ГЕРГАНА и ДАНИ

 

Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография в Бургас и Черноморието и видеозаснемане на сватба в Бургас, Бургас, Варна, Балчик, Созопол, Несебър като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото за сватба и видео за сватба. Много ще се радваме, ако ви престои сватба да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в Бургас и сватбен видеооператор в Бургас.

Comments are closed.