You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в Пловдив – Сватбата на Антония и Николай

Детайли сватбена фотография 2016 - 200Днес на Вашето внимание представяме Антония и Николай – младоженци, които имахме честта да снимаме през изминалата година и им пожелаваме много семейно щастие и успех!

На платформата на нашия сайт , вие, скъпи младоженци, може да намерите богата информация относно предлаганата от нас сватбена фотография и видеозаснемане, както и да се запознаете отблизо с начина ни на снимане. Стараем се от всяка една сватба да качваме поне по 100-150 снимки, така че дори да се намирате в друг град и да нямате възможност да се видим лично да ви предоставим снимки от цяла сватба, по този начин да бъдете сигурни, че сте направили правилния избор, когато сте избирали нас за Ваш сватбен фотограф. Ние се намираме в Пловдив, където и нашето студио, но половината от сватбите, които снимаме се организират в други населени места. Най-често снимаме в София, Бургас, Стара Загора, Сливен, Смолян, Пазарджик, Ямбол.

Актуална информация за сватбените ни пакети може да откриете в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ.

А повече информация за сватбеното видеозаснемане, както и примерни сватбени трейлъри вижте в СВАТБЕН ВИДЕООПЕРАТОР В ПЛОВДИВ.

Ако ви предстои сватба в ПловдивСофия, Бургас, Стара Загора, Сливен, Смолян, Пазарджик, Ямбол и си търсите сватбен фотограф или сватбен видеооператор, не се колебайте да ни потърсите на посочените КОНТАКТИ.

Comments are closed.