You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в България

Въпреки че ние се намираме в Пловдив, изключително много се радваме, когато идват запитвания от младоженци, решили да отпразнуват своя специален ден на различни места из България. Особено много ни радват запитванията да бъдем сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор на сватби в големи апарт и голф комплекси, тъй като техните огромни предимства са красивата природа и отдалечеността от града.

През годините сме поемали ангажимент за сватбена фотография и видеозаснемане на сватби, провеждащи се в най-различни курорти и комплекси. Едни от най-любимите ни комплекси са Пирин Голф § СПА ( Банско ), Главатарски Хан ( Кърджали ), Мидалидаре, Голф клуб Света София и Калоянова крепост ( Арбанаси ).

Сватбен фотографСватбен фотографСватбен фотограф

Снимали сме също така в Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Банско, Разлог, Плевен, Пирин Голф, Света София в Равно поле, София, Мидалидаре, Главатарски хан, Кърджали, Велико Търново, Карлово, Пещера, Ловеч, Смолян, Велинград, Девин, Панагюрище, Казанлък, Варна и Сливен и много други. Смятаме, че разстоянието не би трябвало да е пречка, за да поемем ангажимента по заснемането на Вашата сватба ето защо поемаме да бъдем част от сватбени тържества из цялата страна.

Ако ви предстои сватба и си търсите сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор, не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ – винаги сме отворени да отговорим на всички ваши въпроси относно услугите сватбена фотография и видеозаснемане на сватба, които предлагаме, дали по имейл, телефон или на неангажираща среща. Станете наши приятели и във FACEBOOK и Instagram!

Сватбен фотограф

А сега ще може да разгледате една много малка част от сватбите, които сме заснели в нашите любими дестинации: Пирин Голф § СПА ( Банско ), Главатарски Хан (Кърджали ) и Калоянова крепост ( Арбанаси ):

ЕЛИЦА и РОУАН, Пирин Голф § СПА

ДИМИТЪР и НЕЛИ, Пирин Голф & СПА

РИДВАН и ФЕВЗИЕ, Девин

ЦАРИНА и МАЙКЪЛ, Рибарица

СЕФИЕ и ДЖЕНГИЗ, Шумен


Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватби като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбено видеозаснемане на всички бъдещи младоженци, които търсят екип от фото и видео за сватба. Също така бихме поели ангажимент за заснемане на въздушни кадри с дрон, както и за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба в Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Банско, Разлог, Арбанаси, Плевен, Пирин Голф, Света София в Равно поле, Мидалидаре, Главатарски хан, Велико Търново, Карлово, Пещера, Ловеч, Смолян, Велинград, Девин, Панагюрище, Кърджали, Казанлък, Варна и Сливен. Ако ви предстои сватба не се колебайте да се свържете с нас!


Comments are closed.