/
logo

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в България

Въпреки че ние сме ситуирани в Пловдив, изключитено много се радваме, когато идват запитвания от младоженци, решили да отпразнуват своя специален ден на различни места из България. Особено много ни радват запитванията да бъдем сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор на сватби в големи апарт комплекси, тъй като техни огромни предимства са красивата природа и отдалечеността от града. През годините сме поемали ангажимент за сватбена фотография и видеозаснемане на сватби, провеждащи се в най-различни курорти и комплекси. Едни от най-любимите ни комплекси са Пирин Голф § СПА ( Банско ), Главатарски Хан ( Кърджали ) и Калоянова крепост ( Арбанаси ). Снимали сме също така в Шумен, Козлодуй, Велико Търново, Ямбол, Карлово, Стара Загора, Панагюрище, Девин, Карлово и много други. Смятаме, че разстоянието не би трябвало да е пречка, за да поемем ангажимента по заснемането на Вашата сватба ето защо поемаме да бъдем част от сватбени тържества из цялата страна.

Ако ви предстои сватба и си търсите сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор, не се колебайте да се свържете с нас по FACEBOOK или на посочените КОНТАКТИ – винаги сме отворени да отговорим на всички ваши въпроси относно услугите сватбена фотография и видеозаснемане на сватба, които предлагаме, дали по имейл, телефон или на неангажираща среща.

А сега ще може да разгледате една много малка част от сватбите, които сме заснели в нашите любими дестинации: Пирин Голф § СПА ( Банско ), Главатарски Хан (Кърджали ) и Калоянова крепост ( Арбанаси ):

сватбен фотограф калоянова крепост арбанаси велико търново 19ДЕСИ и ВЛАДИ, Кърджали

ЕЛИЦА и РОУАН, Пирин Голф § СПА

ДИМИТЪР и НЕЛИ, Пирин Голф & СПА

РИДВАН и ФЕВЗИЕ, Девин

ВАНЯ и КРИСТИЯН, Windy Hills

Сватба в КАЛОЯНОВА КРЕПОСТ

Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватба в Пловдив като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото за сватба и видео за сватба. Много ще се радваме, ако ви престои сватба да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в Шумен, Козлодуй, Велико Търново, Арбанаси, Банско, Ямбол, Карлово, Девин, Стара Загора, Панагюрище и сватбен видеооператор в Пловдив.

Comments are closed.