You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Сватбен фотограф в Пловдив – Сватбата на Атанаска и Йордан

Детайли сватбена фотография 2016-102

Една от сватбите, които снимахме в края на годината беше сватбата на Атанаска и Йордан, които бяха решили да ни поверят отговорната задача относно фотозаснемането на тяхната сватба и ни бяха наели като сватбени фотографи. Сватбения ден започна в малко градче в покрайнините на Пловдив и след което тържеството се премести в един от ресторантите в града под тепетата. Желаем на Атанаска и Йордан много семейно щастие и сбъднати мечти!

Ако и вие планувате сватба и в момента търсите активно своя сватбен фотограф или сватбен видеооператор, то радваме се, че сте на нашия сайт, защото тук може да видите снимки и сватбени трейлъри от много, заснети от нас, сватби и може да добиете реална представа какво можем, обичаме и правим и какво всъщност ще получите вие като краен продукт. Обикновено, независимо дали става въпрос за сватбена фотография или сватбено видеозаснемане (кинематография), имаме практиката да записваме снимките на диск с индивидуална обложка и печат или на флашка, а вече отделно ако желае клиента, може да изготвим и допълнително СВАТБЕНА ФОТОКНИГА за много по-добре оформен краен продукт.

Повече за сватбената фотография, която ние ви предлагаме и пакетите на фотозаснемане на сватба с един или двама сватбени фотографи може да видите в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ.

Повече за сватбеното видеозаснемане, както и примерни сватбени трейлъри може да видите в СВАТБЕНО КИНО.

Ако желаете да се свържете с нас, може да го направите на посочените КОНТАКТИ. Стремим се да отговаряме бързо, ясно и точно, така че не се притеснявайте да ни пишете за каквото и да било!

Comments are closed.