You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Сватба в Пирин Голф – Елица и Роуан – Сватбена фотография и сватбено видеозаснемане

СВАТБА В ПИРИН ГОЛФ: ЕЛИЦА § РОУАН

Пирин Голф § СПА представлява огромен комплекс с няколко хотелски части, множество еднофамилни къщички за живеене или отдаване под наем, голф игрища, езера и ресторант. Комплексът е разположен близо до един от най-известните зимни курорти на Балканите, а именно Банско и Разлог.

Пирин Голф § СПА е едно от найдобрите места за сватба в България. Кои са другите – прочетете ТУК. Ние, Студио Танчеви, в опита си като сватбен фотограф и сватбен видеооператор, сме стигнали до извода, че локацията, на която се провежда една сватба е от ключово значение за кадрите, които ще се заснемат и предадат на младоженците. Затова ако обмисляте да организирате сватба в Пирин Голф, то вие сте на прав път.

Сватбена фотография

Сватбата на Елица и Роуан  започна с подготовката на младоженците в отделни хотелски стаи в комплекса. Нашия екип от фото и видео първо снимаше при булката, след това – при младоженеца, и накрая отново при булката. Последва изнесена церемония за подписване на граждански брак, която се проведе в градината пред ресторанта, докъдето младоженците стигнаха с голф количка, а голяма част от гостите – пеша. Мястото за изнесена церемония има страхотна гледка към величествените върхове на Пирин планина, а това съчетано с меката светлина, която е преди залез, почти задължително довежда до зашеметяващи кадри.

След това заснехме сватбена фотосесия като се разходихме пеша в района около ресторанта , където намерихме различни видове фонове за снимки – борови гори, езера, зелени поляни, мостове, цветни градини и пр.

При сватба в Пирин Голф § Спа препоръчваме ( дори според нас е направо задължително ) използването на дрон за красиви въздушни кадри отвисоко, като дрона може да снима както по време на изнесената церемония, така и по време на сватбената фотосесия.

Разгледайте снимки от сватбата на ЕЛИЦА И РОУАН в ПИРИН ГОЛФ § СПА

Сватбена фотография

Като сватбен фотограф и сватбен видеооператор дълбоко препоръчваме на всички бъдещи младоженци да организират сватбата си по този начин, както направиха Елица и Роуан, тъй като той ще Ви позволи пълноценно да се възползвате от всички възможности на художествената сватбена фотография. Други, добри за художествени снимки, места за сватба в България са Света София в Равно поле, Мидалидаре, Главатарски хан, Калоянова крепост. Всички тези места са подходящи за заснемане и на следсватбена фотосесия.

Актуални сватбени пакети може да видите в СВАТБЕНИ ПАКЕТИ. Там ще откриете и нашия Комбиниран пакет бестселър с включен сватбен фотограф, сватбен видеооператор и сватбена фотокнига. Към всеки от пакетите може да добавите дрон или следсватбена фотосесия.

Повече за услугата Видеозаснемане на сватба и примери за сватбен трейлър може да видите във ВИДЕООЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА.

Повече за услугата Сватбена фотография и нашия стил на снимане и обработка може да видите в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ.

Освен на територията на Банско, ние предлагаме услугата сватбена фотография и сватбено видеозаснемане из цялата страна. Затова, ако искате да ни наемете като екип от фото и видео за сватба в Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Плевен, Пирин Голф, Света София в Равно поле, Мидалидаре, Главатарски хан, Велико Търново, Карлово, Пещера, Ловеч, Смолян, Велинград, Девин, Панагюрище, Кърджали, Казанлък, Варна и Сливен и др., не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

                   


Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватби като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбено видеозаснемане на всички бъдещи младоженци, които търсят фото и видео за тяхната сватба. Също така бихме поели ангажимент за заснемане на въздушни кадри с дрон, както и за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба в Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Банско, Разлог, Плевен, Пирин Голф, Света София в Равно поле, Мидалидаре, Главатарски хан, Велико Търново, Карлово, Пещера, Ловеч, Смолян, Велинград, Девин, Панагюрище, Кърджали, Казанлък, Варна и Сливен. Ако ви предстои сватба не се колебайте да се свържете с нас!


Comments are closed.