You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбата на Деси и Андриян – сватбена фотография

Сватбена фотография Скъпи бъдещи младоженци, както може би сте узнали, разглеждайки нашия сайт, ние се намираме в град Пловдив и там снимаме най-голямата част от сватбите си. Често обаче се налага да поемаме ангажименти и за други градове, както е в сватбата, която ще ви представим тук. Младоженците – Деси и Андриян – се свързаха с нас от далечен Козлодуй и пожелаха ние станем част от техния вълшебен ден и да присъстваме като сватбен фотограф и сватбен видеооператор. Пътя до Козлодуй не е малко и младоженците бяха организирали престоя ни там, за да може да не започнем сватбения ден уморени от дългия път. Сватбата се състоя през месец Октомри, когато е в разцвета на есента и точно на това наблегнахме по време на снимките. Сватбената фотосесия се проведе в градския парк сред красиви, оцветени в най-различни есенни цветове дървета. Благодарим на Деси и Андриян за това, че ни се довериха за най-важния ден в техния съвместен живот!

Освен в Пловдив, ние поемаме ангажименти за заснемане на сватбена фотография и видеозаснемане на сватба и в София, Бургас, Стара Загора и изобщо из всички големи и не толкова големи градове в България. Предлагаме различни сватбени пакети – за кратка или цяла сватба, с един или двама сватбени фотографи, с или без включена фотонига, а също така и комбиниран пакет с един сватбен фотограф и един сватбен видеооператор за всички, които търсят фото и видеозаснемане на сватба.

Повече за нашия стил, докато практикуваме сватбена фотография може да видите на нашата страница СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ. Актуални пакети за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба вижте ТУК.

Моля имайте в предвид, че в посочените пакети не са включени транспортни разходи, така че ако сте от друго населено място, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ, за да Ви дадем конкретна оферта. Ще Ви очакваме!

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Comments are closed.