You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Романтична фотосесия на Силвия и Наско

Професионална фотосесия за влюбена двойка, романтична фотосесия Пловдив, годежна фотосесия 62

Покрай Деня на влюбените тази година заснехме голямо количество романтични фотосесии, като повечето от тях бяха ситуирани в Стария град в Пловдив, но имаше и такива на други места. Радваме се, че двойките, които снимахме тази година бяха наистина влюбени и максимално естествени и непринудени. Една такава двойка бяха Силвия и Наско. Тяхната романтична фотосесия се осъществи непосредствено след 14. Февруари отново в Стария град, Пловдив. Те бяха се възползвали от нашите промоционални предложения за празника и бяха ни ангажирали като фотограф, който да заснеме тяхна романтична фотосесия и професионална фотосесия.

Стария град на Пловдив е едно от най-романтичните места както в Пловдив, така и може би в цяла България. Това е предпочитано място за осъществяване на професионална фотосесия, романтична фотосесия, следсватбена фотосесия или такава в самия ден на сватбата. Атмосферата, която античността на къщичките и тесните пътеки и калдъръма придават на снимките едно ново усещане на безкрайна привързаност един към друг.

Ако и вие искате да си направите професионална фотосесия, разгледайте галерията ни за ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОГРАФ В ПЛОВДИВ.

Ако желаете да се възползвате от нашите услуги и желаете да наемете професионален фотограф, който да заснеме Ваша професионална фотосесия на избрано от Вас място, моля свържете се с на на посочените КОНТАКТИ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Comments are closed.