You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Романтична фотосесия по случай Свети Валентин

Ако сте влюбени и искате да изразите чувствата си по един различен начин, то помислете върху идеята наречена Романтична фотосесия по случай Свети Валентин в Пловдив. Предлагаме и възможността да закупите от нас ВАУЧЕР за ФОТОСЕСИЯ, който да подарите на своя любим човек и да го зарадвате по случай неговия рожден ден, Деня на влюбените – Свети Валентин или по друг повод.

Романтична фотосесия по случай Свети ВалентинРомантична фотосесия по случай Свети Валентин

Романтична фотосесия по случай Свети Валентин

Всяка романтична фотосесия за Свети Валентин или по друг повод представлява фотосесия за двойки влюбени, по време на която ние запечатваме техните емоции, настроения, изражения на лицето и език на тялото.

НОВО! Вече предлагаме и видеозаснемане и монтаж на кратък клип, наречен Love story, посветен на Вашата любов. Клипът се прави с дължина 3-5 минути. Използват се кадри от романтичната фотосесия и монтиран на музикален фон като това най-често е вашата любима песен.

сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 101

Ние, Студио Танчеви, предлагаме фотозаснемане на романтични фотосесии в Пловдив и изработка на Love story видеа на избрана от клиентите локация като най-често снимаме в Стария град, Гребната база, Цар-Симеоновата градина и Капана. Най-хубавите кадри обаче се получават сред природата – например по време на разходка в планината, на някой изоставен селски път, до някое езеро и река или на някое поле с цъфнали лавандули или макове… Тогава се получават и едни от най-романтичните и вдъхновяващи снимки.

На същите тези места можем да заснемем с вас и годежна фотосесия в Пловдив, ако вече сте предприели най-важната стъпка в живота си и сте се сгодили. Дори може да направим заснемане на годеж и самото предложение за брак, стига да сте достатъчно смели 🙂

В тази статия може да разгледате снимки на влюбени двойки по време на техните романтични фотосесии в Пловдив.

Ако желаете да си направите романтична фотосесия в Пловдив, която да е по-различна и нестандартна, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ, за да уточним детайлите и да ви дадем конкретна оферта.

Не пропускайте да се възползвате от нашата ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ, която е валидна до края на годината. Може да закупите от нас и ВАУЧЕР за фотосесия, който да подарите на Вашата половинка.

СЪВЕТИ ЗА ДОБРА ФОТОСЕСИЯ

  • Моля, наспете се добре, но не и прекалено  🙂
  • Облеклото: не се обличайте с чисто черни дрехи или дрехи с лога на известни марки или надписи. Също така не изглеждат добре снимките, когато на тях модела е с къси панталони или къса пола – общо взето става въпрос облечената част от Вашето тяло да е повече от съблечената, освен ако целта на фотосесията е да бъде с по-еротичен елемент.
  • Прическа и грим – препоръчително е да има, но много зависи от самата идея на фотосесията. Ако не сте уверени в собствените си умения, моля потърсете професионалист.
  • Локацията – в Пловдив най-добрите места за романтична и годежна фотосесия са Гребната база на първо място, а след това Стария град, Капана и Цар-Симеоновата градина. Както писахме по-горе може да снимаме и извън града сред природата.
  • Времето за снимки – Точно преди залез, по време на залез и малко след залез – последните години се стремим 100 % от фотосесиите да ги снимаме точно в този отрязък от време, защото доказано тогава светлината е най-красива и подходяща за снимки.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram


Ние, Студио Танчеви, предлагаме качествено фотозаснемане и видеозаснемане на художествени романтични фотосесии в Пловдив, годежни фотосесии в Пловдив и Love story видеа с помощта на професионален фотограф и видеооператор. Подарете ваучер за фотосесия за Свети Валентин или по други поводи на Вашата половинка. Свържете се с нас и ако желаете да се възползвате от услугата ни “ Заснемане на годеж“ и годежна фотосесия в Пловдив.


Професионална фотосесия за влюбена двойка, романтична фотосесия Пловдив, годежна фотосесия 57Професионална фотосесия за влюбена двойка, романтична фотосесия Пловдив, годежна фотосесия 62  

Професионална фотосесия за влюбена двойка, романтична фотосесия Пловдив, годежна фотосесия 58  Професионална фотосесия за влюбена двойка, романтична фотосесия Пловдив, годежна фотосесия 61 Професионална фотосесия за влюбена двойка, романтична фотосесия Пловдив, годежна фотосесия 64

        

Comments are closed.