You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Романтична фотосесия за двама в Пловдив по случай Деня на влюбените

Скъпи любители на професионалната фотография, с приближаването на Деня на влюбените или така наречения Свети Валентин, получаваме все повече запитвания за заснемане на романтични фотосесии в Пловдив.

Периодът около Свети Валентин е изключително предразполагащ за заснемане и на перфектната годежна фотосесия в Пловдив. Самата фотосесия – дали просто романтична фотосесия за двама влюбени или на двойка годеници, може да бъде осъществена на избрана от клиентите локация в Пловдив като най-често снимаме в Стария град, Гребната база, Цар-Симеоновата градина и Капана.

Романтична фотосесия за двамаРомантична фотосесия за двама

Романтична фотосесия за двама

Най-хубавите кадри обаче се получават сред природата – например по време на разходка в планината, на някой изоставен селски път, до някое езеро и река или на някое поле с цъфнали лавандули или макове… Тогава се получават и едни от най-романтичните и вдъхновяващи снимки.

Бъдете свободни да разширите въображението си и да изберете наистина много романтично място, така че кадрите от заснетата годежна фотосесия или романтична фотосесия да останат като мил и много личен спомен от този период на връзката ви. Съвет за локация може да потърсите и от нас.

сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 101

НОВО! Вече предлагаме и видеозаснемане и монтаж на кратък клип, наречен Love story, посветен на Вашата любов. Клипът се прави с дължина 3-5 минути. Използват се кадри от романтичната фотосесия и монтиран на музикален фон като това най-често е вашата любима песен.

Не пропускайте да се възползвате от нашата ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ, която е валидна до края на годината. Може да закупите от нас и ВАУЧЕР за фотосесия, който да подарите на Вашата половинка.

Ако сте влюбени и искате да изразите чувствата си по един различен начин, то помислете върху идеята наречена Романтична фотосесия в Пловдив. Предлагаме и възможността да закупите ВАУЧЕР за ФОТОСЕСИЯ, който да подарите на своя любим човек и да го зарадвате по случай неговия рожден ден, Деня на влюбените – Свети Валентин или по друг повод.

Така че ако ви предстои сватба в Пловдив през лятото и желаете да заснемете годежна фотосесия, която да запази емоцията от този периода преди сватбата, може да се обърнете към нашия сватбен фотограф и да поговорим къде и как бихте искали да протече самата годежна фотосесия. За да се свържете с нас, моля използвайте посочените КОНТАКТИ.

Ние, Студио Танчеви, предлагаме фотозаснемане на романтични фотосесии в Пловдив и изработка на Love story видеа. Дори може да направим заснемане на годеж и самото предложение за брак, стига да сте достатъчно смели 🙂

Повече информация за предлаганата от нас сватбена фотография може да прочетете в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ.

Не забравяйте, че ако желаете нещо нестандартно и наистина различно, може да разчитате на нас, че ще се съобразим с вас и ще направим всичко по силите си да осъществим Вашата идея. Също така, ако ви предстои сватба независимо кога и къде,може да се доверите на нас като избран от Вас сватбен фотограф и да заснемем Вашата сватба в Пловдив – този тъй прекрасен ден за вас и вашите роднини.


Ние, Студио Танчеви, предлагаме качествено фотозаснемане и видеозаснемане на художествени романтични фотосесии в Пловдив, годежни фотосесии в Пловдив, фотосесия за двойки и Love story видеа с помощта на професионален фотограф и видеооператор. Подарете ваучер за фотосесия за Свети Валентин или на Вашата половинка. Свържете се с нас и ако желаете да се възползвате от услугата ни ” Заснемане на годеж” и годежна фотосесия в Пловдив.


Професионална фотосесия за влюбена двойка, романтична фотосесия Пловдив, годежна фотосесия 57Професионална фотосесия за влюбена двойка, романтична фотосесия Пловдив, годежна фотосесия 62

Професионална фотосесия за влюбена двойка, романтична фотосесия Пловдив, годежна фотосесия 58 Професионална фотосесия за влюбена двойка, романтична фотосесия Пловдив, годежна фотосесия 61 Професионална фотосесия за влюбена двойка, романтична фотосесия Пловдив, годежна фотосесия 64

Comments are closed.