You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Романтична фотосесия за влюбени в Пловдив

Ако сте влюбени и искате да изразите чувствата си по един различен и нестандартен начин, то помислете върху идеята наречена Романтична фотосесия за влюбени в Пловдив. Предлагаме и възможността да закупите от нас ВАУЧЕР за ФОТОСЕСИЯ, който да подарите на своя любим човек и да го зарадвате по случай неговия рожден ден, Деня на влюбените – Свети Валентин или по друг повод. По същия начин тези двама влюбени, които ще видите на снимките по-долу си направиха романтична фотосесия като инициативата беше от страна на Цветомир към неговата любима Виктория.

Всяка романтична фотосесия (било то за Свети Валентин или по друг повод ) представлява фотосесия за двойки влюбени, по време на която ние запечатваме техните емоции, настроения, изражения на лицето и език на тялото.

Романтична фотосесия за влюбени в Пловдив

Бъдете свободни да разширите въображението си и да изберете наистина много романтично място, така че кадрите от заснетата годежна фотосесия или романтична фотосесия да останат като мил и много личен спомен от този период на връзката ви. Самата фотосесия – дали просто романтична фотосесия на двойка влюбени или на двойка годеници, може да бъде осъществена на избрана от клиентите локация в Пловдив като най-често снимаме в Стария град, Гребната база, Цар-Симеоновата градина и Капана. Стария град на Пловдив е едно от най-романтичните места в Пловдив. Атмосферата, която античността на къщичките и тесните пътеки и калдъръма придават на снимките едно ново усещане на безкрайна привързаност един към друг. На същите тези места можем да направим заснемане на годеж и самото предложение за брак, стига да сте достатъчно смели 🙂

Най-хубавите кадри обаче се получават сред природата – например по време на разходка в планината, на някой изоставен селски път, до някое езеро и река или на някое поле с цъфнали лавандули или макове… Тогава се получават и едни от най-романтичните и вдъхновяващи снимки, както за нашите клиенти, така и за нас като фотографи.

НОВО! Вече предлагаме и видеозаснемане и монтаж на кратък клип, наречен Love story, посветен на Вашата любов. Клипът се прави с дължина 3-5 минути. Използват се кадри от романтичната фотосесия и монтиран на музикален фон като това най-често е вашата любима песен.

Не пропускайте да се възползвате от нашата ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ, която е валидна до края на годината. Може да закупите от нас и ВАУЧЕР за фотосесия, който да подарите на Вашата половинка.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram

Романтична фотосесия за влюбени в Пловдив


Ние, Студио Танчеви, предлагаме качествено фотозаснемане и видеозаснемане на художествени романтични фотосесии в Пловдив, годежни фотосесии в Пловдив и Love story видеа с помощта на професионален фотограф и видеооператор. Подарете ваучер за фотосесия за Свети Валентин или по други поводи на Вашата половинка. Свържете се с нас и ако желаете да се възползвате от услугата ни “ Заснемане на годеж“ и годежна фотосесия в Пловдив.


Comments are closed.