You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Рожден ден на Димитър

Скъпи любители на детската фотография, представяме Ви поредния заснет от нас детски рожден ден в Пловдив – този на който Димитър стана на 4 години. Рождения ден се състоя в детски център на територията на град Пловдив и бе отпразнуван в хубавия български празник- Димитровден.

Имаше много емоции, вкусна торта, най-различни подаръци – всичко характерно за един прекрасен рожден ден!

От гледна точка на детския фотограф, в детския център влизаше много светлина от големите прозорци и затова всички заснети снимки са направени без светкавица, за разлика от много други детски кътове и центрове в Пловдив, които често са без никакви прозорци.

Не е тайна, че фотозаснемането на няколко деца е огромно предизвикателство към всеки детски фотограф. Затова именно той – детския фотограф трябва така да предразположи децата, че те да искат да бъдат снимани, а не да бягат по всевъзможни начини от фотоапарата.

детската фотографияВ случай, че и Вие желаете да се възползвате от фотозаснемане на детски рожден ден или парти от професионален детски фотограф, може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ или може да научите повече за нашите услуги като посетите страницата ни за ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ.

Фотозаснемането на рожден ден – било то детски или на възрастен се заплаща почасово в зависимост от ангажираността по време на рождения ден.

Снимки  от други детски рождени дни и повече информация може да видите ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ В ПЛОВДИВ и в ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ.

Ако и Вие желаете да се възползвате от нашите услуги на детска фотография и да ни наемете като фотограф за рожден ден, моля потърсете ни на посочените КОНТАКТИ.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА, СЕМЕЙНА ИЛИ ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината. При нас може да закупите и подаръчен ВАУЧЕР за фотосесия.

Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 13


Също така може да се запознаете с останалите услуги, които предлагаме:

ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ Детска фотосесия, семейна фотосесия, бебешка фотосесия, фотосесия за бременни, фотограф за детски рожден ден, видеозаснемане на рожден ден

ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕФотозаснемане на кръщене ( фотограф за кръщене ) или Видеозаснемане на кръщене в Пловдив, Асеновград и Бачковски манастир


Запитвания и резервация на час за професионална фотосесия (независимо дали ще бъде детска фотосесия, семейна фотосесия, бебешка фотосесия, фотосесия за бременни), както и за останалите ни услуги като Фотограф за кръщене, Видеозаснемане на кръщене, Фотограф за детски рожден ден, Видеозаснемане на рожден ден) може да направите като се свържете с нас от страница КОНТАКТИ. Пишете ни и ако искате да закупите подаръчен ваучер за фотосесия.

Ангажименти за кръщенета поемаме в Пловдив, Асеновград, Бачковския манастир и други близки населени места. Ще ви очакваме!


Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 4Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 3Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 6Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 9Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 5Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 8Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 10Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 7Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 12Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 1Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 11Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 2

Comments are closed.