logo

Професионална фотосесия на Юлиян в Пловдив

професионална фотосесия от професионален фотограф Пловдив 1Скъпи любители на професионалната фотография, днес ще представим на Вашето внимание няколко заснети кадри от мъжката професионална фотосесия на Юлиян в Пловдив. Самата фотосесия беше подарък по случай изминалите Коледни и Новогодишни празници. При фотосесията на Юлиян поради късния час можахме да заснемем само студийна фотосесия в нашето студио в Пловдив. Моделът ни се справи отлично със задачата и позира сравнително спокойно. Обикновено в това са по-добри жените, което е и напълно нормално. Ние винаги приветстваме мъжете, които искат да заснемат фотосесия и допитват до професионален фотограф, защото освен за лично използване, тези снимки може да се използват и за автобиография, в социалните мрежи и във Вашия бизнес.

Ако и Вие желаете да се възползвате от услугите на професионален фотограф и да заснемем за Вас професионална фотосесия – независимо от това дали става въпрос за фотосесия на открито или за студийна фотосесия, моля не се колебайте да ни потърсите на посочените КОНТАКТИ.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

ВАЖНО! За съжаление през 2021 г. нашето фотостудио няма да работи, затова поемаме ангажименти само за фотосесии на открито на избрано от Вас място.

Ощ снимки от индивидуални фотосесии може да видите в ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ в ПЛОВДИВ.

професионална фотосесия от професионален фотограф Пловдив 10

Comments are closed.