You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Индивидуална професионална фотосесия на Кристияна

Персонална фотосесия Пловдив 2 Индивидуална професионална фотосесияСкъпи любители на професионалната фотография, днес сме решили да Ви покажем част от снимките, които направихме заедно с нашия модел – Кристияна по случай нейния рожден ден. Както не веднъж сме казвали, ние винаги предпочитаме да снимаме навън, дори и в зимно време, така че не се учудвайте, когато дойдете при нас на фотосесия / било то детска фотосесия, семейна фотосесия или индивидуална професионална фотосесия/ и Ви предложим да снимаме в близкия парк.

Фотосесията на Кристияна е доказателство, че през зимата навън стават също прекрасни снимки. Фотосесия на открито и ЗИМА не е невъзможна комбинация, дори напротив.

Ако и Вие желаете да се възползвате от някое от нашите услуги, моля потърсете ни на посочените КОНТАКТИ.

Ние предлагаме заснемане на детска фотосесия, семейна фотосесия, индивидуална професионална фотосесия, модна фотосесия. Всички фотосесии може да се извършат на открито на избрано от Вас място. По принцип разполагаме със студио, но през 2023 г. то няма да работи.

Не пропускайте да разгледате и галерията ни със снимки от различни индивидуални фотосесии – ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ.

Ето къде може да откриете и актуалната ни оферта: ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ

Ако ви предстои абитуриентски бал и все още се чудите дали да си наемете професионален фотограф за бала, то ние ви казваме “ Направете го“. Денят на бала е един от моментите, които човек помни цял живот и си заслужава инвестирането в професионален фотограф, който да запечата всяка една емоция и движение, както и да направи професионална абитуриентска фотосесия. Повече за услугата вижте в ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ в ПЛОВДИВ

Comments are closed.