You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Професионална индивидуална фотосесия на Ивайла

Скъпи любители на професионалната фотография, днес ще Ви покажем поредната индивидуална фотосесия в Пловдив, която заснехме.

Не пропускайте да се възползвате от нашата ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ, която е валидна до края на годината. Може да закупите от нас и ВАУЧЕР за фотосесия, който подарите на Ваши приятели.

Покрай тази фотосесия се замислихме върху това защо някои от фотосесиите стават хубави, без много усилия – просто професионалната фотосесия се получава и изглежда наистина много добре на кадрите. Друг път обаче каквото и да правим като фотограф или модел ( клиент ), нещо не се получава толкова лесно – може цветовете да не са както трябва, светлината, позата на модела или просто нещо незначително друго, което обаче разваля целия кадър. Помислихме кои фактори играят положително или отрицателно върху заснемането на професионална фотография, когато става въпрос за фотосесия на открито. По-долу може да прочете до какви изводи стигнахме.
Абитуриенска фотография фотограф за абитуриентски бал фотосесия Пловдив София 35Професионална индивидуална фотосесия

Фотограф абитуриентски бал Пловдив 2016-5

Професионална индивидуална фотосесия

СЪВЕТИ ЗА ДОБРА ФОТОСЕСИЯ

  • Моля, наспете се добре, но не и прекалено  🙂
  • Облеклото: не се обличайте с чисто черни дрехи или дрехи с лога на известни марки или надписи. Също така не изглеждат добре снимките, когато на тях модела е с къси панталони или къса пола – общо взето става въпрос облечената част от Вашето тяло да е повече от съблечената, освен ако целта на фотосесията е да бъде с по-еротичен елемент.
  • Прическа и грим – препоръчително е да има, но много зависи от самата идея на фотосесията. Ако не сте уверени в собствените си умения, моля потърсете професионалист.
  • Локацията – в Пловдив най-добрите места за индивидуална фотосесия са Гребната база на първо място, а след това Стария град, Капана и Цар-Симеоновата градина.
  • Времето за снимки – Точно преди залез, по време на залез и малко след залез – последните години се стремим 100 % от фотосесиите да ги снимаме точно в този отрязък от време, защото доказано тогава светлината е най-красива и подходяща за снимки.

Много повече снимки от индивидуални фотосесии на открито вижте в галерията ни ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ в ПЛОВДИВ.

Персонална фотосесия Пловдив 3

Също така на вниманието на бъдещите абитуриенти, бихме искали да представим най-новите ни акуални пакети за абитуриентска фотография, които може да видите във ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ 2023 г.

От няколко години вече предлагаме и видеозаснемане на абитуриентски бал като цената там се формира според това какво желаете да се снима и да получите като краен продукт. Видеото се предоставя в 4К резолюция. Пишете на посочените КОНТАКТИ за да проверим дали сме свободни за Вашата дата и да ви дадем конкретна оферта.

Не пропускайте да разгледате галерията ни със снимки на различни абитуриентски фотосесии в Пловдив и региона – АБИТУРИЕНТСКИ ФОТОСЕСИИ.

Цени за фотозаснемане на абитуриентска фотосесия и индивидуална фотосесия може да видите ТУК.

Работим предимно в град Пловдив, но понякога поемаме ангажименти ( особено ако са с над 3 часа ангажираност на фотографа ) и в Асеновград, Пазарджик, Хисаря, Карлово, Стара Загора, София, Смолян, Девин, Велинград, Панагюрище.

Ако и Вие желаете да се възползвате от нашето предложение за професионална фотосесия и искате да заснемем Ваша индивидуална фотосесия, лична фотосесия, модна фотосесия, бизнес фотосесия или дори абитуриентска фотосесия, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Персонална фотосесия Пловдив 1

Фотограф за абитуриентски бал Пловдив 2017-2Абитуриенска фотография фотограф за абитуриентски бал фотосесия 3


Ние, Студио Танчеви, предлагаме професионална фотография и качествено фотозаснемане на абитуриентски бал, художествена абитуриентска фотосесия, лична фотосесия, индивидуална фотосесия, бизнес фотосесия, корпоративна фотография и професионална фотосесия  с помощта на професионален фотограф. Подарете ваучер за фотосесия на Ваши близки и приятели. Също така, освен професионален фотограф за абитуриентски бал, предлагаме и видеозаснемане на абитуриентски бал. Поемаме ангажименти за абитуриентска фотография, корпоративна фотография, бизнес фотосесия и видеозаснемане в Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Хисаря, Карлово, Стара Загора, София, Смолян, Девин, Велинград, Панагюрище и други близки населени места.


Comments are closed.