You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Професионална фотосесия на 3 двойки влюбени в Пловдив

Днес на Вашето внимание представяме снимки от една доста интересна романтична фотосесия в Пловдив, която заснехме по случай Деня на влюбените – Свети Валентин. На нея не присъстваха двойка влюбени, а цели 3 двойки. И трите искаха да си направят хубави снимки за спомен, затова бяха избрали мен като професионален фотограф да заснеме тяхната професионална фотосесия, а мястото, на което се осъществи професионалната фотосесия бе Стария град в Пловдив. Освен тяхната любов в самата двойка (между мъж и жена), ми беше поставена задача да запечатам в хубави кадри и тяхното приятелство на шестимата. Те самите имаха страхотни идеи и се получиха страхотни кадри.

Сред снимките имаше голямо разнообразие от пози и от приказни кътчета из Стария град в Пловдив. Готовия продукт от снимки включваше индивидуални на всеки един, по двойки, по пол и всички заедно.

Професионална фотосесияПрофесионална фотосесия

Разгледайте и галерията ни със снимки от други професионални фотосесии в Пловдив ТУК.

Ако желаете да наемете професионален фотограф да заснеме Ваша романтична фотосесия, може да го направите като изпратите Вашето запитване чрез нашата контактна форма в КОНТАКТИ. Актуални цени може да разберете като се свържете с нас. Моля имайте в предвид, че ако желаете нещо по-различно като идея и концепция ние ще Ви изготвим индивидуална оферта за професионална фотосесия, с която да Ви спечелим като наши постоянни клиенти. Ще Ви очакваме!

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 101

сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 103

Comments are closed.