You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Професионална студийна фотосесия на Николай в Пловдив

Здравейте скъпи приятели! В днешната публикация сме решили да ви представим една професионална студийна фотосесия, която заснехме в нашето студио в Пловдив. Наш модел беше Николай, който знаеше точно какво иска и ние като професионалисти работехме усърдно по въпроса да постигнем желаното. Той със сигурност искаше студийна фотосесия и основното в тази фотосесия, че се опитвахме да докараме някакъв вид тайнственост т.е. да рисуваме със светлината контури по тялото или да правим ефекти при които едната част от тялото да е осветена, а другата – неосветена. Това разбира се може да се направи само в студио, където фотографите си знаят работата и е почти невъзможно да се заснемат подобни кадри в домашни условия.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината. Можете също така да закупите и подарите ВАУЧЕР за фотосесия.

При студийните фотосесии може да се пресъздадат много и различни ефекти само с правилното използване, позициониране и настройка на светлинните източници. Може да се снима с 1, 2 , 3, 4, 5 светлинни източника, които може да бъдат разположени в различни варианти. Схемата, по които ние работихме при заснемането на студийната фотосесия на Николай беше един светлинен източник отпред на 45 градуса, а друг диагонално отзад. При това на пръв поглед просто позициониране постигнахме желания ефекти и бяхме удовлетворени – и ние, и нашия модел.

професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 2

ВАЖНО! През 2023 г. нашето фотостудио в Пловдив няма да работи, но като професионални фотографи ще продължаваме да снимаме индивидуални фотосесии на открито, на избрано от Вас място.

Повече снимки от вече проведени индивидуални фотосесии на открито може да видите в ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ в ПЛОВДИВ.

Затова, ако желаете да се възползвате от нашите услуги като заснемем за вас професионална фотосесия на отрито, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ.

Не забравяйте, че ако искате нещо по-различно и разчупено или да Ви снимаме на място извън Пловдив сред природата например, можем да изготвим за Вас специална индивидуална оферта, след като се свържете с нас.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 4професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 8професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 15 професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 5професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 17професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 9професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 7 професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 6професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 11професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 13

Comments are closed.