You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Портретна фотосесия на Маноела в Пловдив

Скъпи почитатели на професионалната фотография днес ще Ви представим поредната портретна фотосесия, която заснехме в нашето студио в Пловдив и наш модел този път беше Маноела. По време на заснемането на професионалната фотосесия атмосферата беше много приятна, а модела – винаги и на 100% усмихнат. Не мога да разбера защо има толкова много хора, които не обичат да показват усмивките си по време на снимки, въпреки че например имат хубави зъби. Естествено в професионалната фотография много зависи от типа на самата индивидуална фотосесия, която заснемаме и от това, което искаме тя да внуши, но винаги, когато става въпрос за семейни снимки или най-обикновена портретна фотосесия (ако има такова понятие „обикновена портретна фотосесия„) ние предпочитаме да снимаме усмихнати лица, от които блика щастие и радост.

Това е и нашият призив към вас: усмихвайте се повече и не се страхувайте да се снимате усмихнати!

Ако и вие искате да се възползвате от нашите предложения за заснемане на професионална фотосесия, независимо дали ще бъде детска, семейна или индивидуална фотосесия, моля потърсете ни на посочените КОНТАКТИ. Работим предимно в Пловдив и региона, но няма проблем да ни потърсите и за други части на страната. Също така ако искате да подарите ваучер за индивидуална фотосесия, направена от професионален фотограф на Ваш близък човек, не се колебайте да се свържете с нас.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината.

ВАЖНО! През 2023 г. нашето фотостудио в Пловдив няма да работи, но приемаме всякакви заявки за фотосесии на открито на избрано от Вас място. Не пропускайте да разгледате и галерията със снимки от ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ в ПЛОВДИВ.

Comments are closed.