You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Оферта за детска, семейна или индивидуална фотосесия !

Скъпи приятели, може да се възползвате от прекрасната ни оферта, която е валидна в момента за фотосесии на открито в град Пловдив! Разгледайте и нашият сайт, за да се запознаете по-добре с нашия стил на снимане и обработка на кадрите.

Офертата ни се отнася за фотозаснемане на детска фотосесия, семейна фотосесия, бизнес фотосесия, фотосесия за бременни или индивидуална фотосесия на територията на град Пловдив.

Предлагаме и подаръчен ваучер за фотосесия според избрания от вас вариант.

ВАРИАНТ ALL 30 – 200 лв.

Фотосесия на открито с времетраене до 30 мин. Всички успешни кадри се обработват. Онлайн галерия.

ВАРИАНТ ALL 60 – 300 лв.

Фотосесия на открито с времетраене до 60 мин. Всички успешни кадри се обработват. Онлайн галерия.

детска, семейна или индивидуална фотосесия


УСЛОВИЯ:

*Посочените цени са за детска фотосесия, семейна фотосесия, фотосесия за бременни, индивидуална фотосесия и бизнес фотосесия

*Фотосесиите се осъществяват на открито в рамките на град Пловдив.

* Обработени кадри се изпращат чрез линк за сваляне по Интернет

*Цените са валидни за до 5 участника във фотосесията

*Срокът за предаване на готовите снимки е 15 работни дни след датата на получаване на избраните кадри от клиента



Студио Танчеви ви предлага разнообразни фотографски услуги:

  • Детска фотография – детски фотосесии, фотосесия на новородено, фотограф за кръщене, видеозаснемане на кръщене, фотограф за детски рожден ден, видеозаснемане на рожден дни и детско парти – вижте галерията със снимки ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ. Ангажименти за кръщенета поемаме в Пловдив, Асеновград, Бачковски манастир и други близки населени места.

Вероятно ще ви е интересна и страницата ни с отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с различните видове фотосесии, обработката на кадрите, нашия стил на заснемане на професионална фотография и др. Вижте ТУК.

Станете наши приятели и във FACEBOOK и Instagram.


детска, семейна или индивидуална фотосесия

 За запитвания и резервация на час за професионална фотосесия (независимо дали ще бъде детска фотосесия, индивидуална фотосесия, фотосесия за бременни, портретна фотосесия, бизнес фотосесия, бизнес портрети или семейна фотосесия), както и за останалите ни услуги като Фотограф за кръщене, Видеозаснемане на кръщене, Фотограф за детски рожден ден, Видеозаснемане на рожден ден) може да се свържете с нас от страница КОНТАКТИ. Пишете ни и ако искате да закупите подаръчен ваучер за фотосесия. Ангажименти за кръщенета поемаме в Пловдив, Асеновград, Бачковския манастир и други близки населени места. Ще ви очакваме!


Индивидуални фотосесии, фотосесия на бременни Пловдив 2016-5


Comments are closed.