/
logo

Оферта за детска, семейна или индивидуална фотосесия !

Скъпи приятели, може да се възползвате от прекрасната ни оферта, която сме пуснали до края на 2021, за фотосесии на открито в град Пловдив! Разгледайте и нашият сайт, за да се запознаете по-добре с нашия стил на снимане и обработка на кадрите.

Офертата ни се отнася за фотозаснемане на детска фотосесия, семейна фотосесия, бизнес фотосесия, фотосесия за бременни или индивидуална фотосесия на територията на град Пловдив.

Предлагаме и подаръчен ваучер за фотосесия според избрания от вас вариант.

ВАРИАНТ МИНИ – 80 лв. 60 лв.

Фотосесия на открито с включени 10 бр. обработени кадри. Времетраене до 40 минути.

ВАРИАНТ ИКОНОМИ – 150 лв. 120 лв.

Фотосесия на открито с включени  25 бр. обработени кадри. Времетраене до 60 минути.

ВАРИАНТ СТАНДАРТ – 250 лв. 200 лв.

Фотосесия на открито с включени неограничен брой обработени кадри. Времетраене до 90 минути. Онлайн галерия.


УСЛОВИЯ:

*Посочените цени са за детска фотосесия, семейна фотосесия, фотосесия за бременни, индивидуална фотосесия и бизнес фотосесия

*Фотосесиите се осъществяват на открито в рамките на град Пловдив.

*Клиентът сам избира кои кадри да бъдат обработени измежду всички останали неограничен брой заснети кадри.

*За всеки допълнителен обработен кадър се доплаща по 5 лв./кадър.

* Обработени кадри се изпращат чрез линк за сваляне по Интернет

*Цените са валидни за до 5 участника във фотосесията

*Срокът за предаване на готовите снимки е 15 работни дни след датата на получаване на избраните кадри от клиентаСтудио Танчеви ви предлага разнообразни фотографски услуги:

  • Детска фотография – детски фотосесии, фотосесия на новородено, фотограф за кръщене, видеозаснемане на кръщене, фотограф за детски рожден ден, видеозаснемане на рожден дни и детско парти – вижте галерията със снимки ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ. Ангажименти за кръщенета поемаме в Пловдив, Асеновград, Бачковски манастир и други близки населени места.

Вероятно ще ви е интересна и страницата ни с отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с различните видове фотосесии, обработката на кадрите, нашия стил на заснемане на професионална фотография и др. Вижте ТУК.

Станете наши приятели и във FACEBOOK и Instagram.


Персонална фотосесия Пловдив 3

 За запитвания и резервация на час за професионална фотосесия (независимо дали ще бъде детска фотосесия, индивидуална фотосесия, фотосесия за бременни, портретна фотосесия, бизнес фотосесия, бизнес портрети или семейна фотосесия), както и за останалите ни услуги като Фотограф за кръщене, Видеозаснемане на кръщене, Фотограф за детски рожден ден, Видеозаснемане на рожден ден) може да се свържете с нас от страница КОНТАКТИ. Пишете ни и ако искате да закупите подаръчен ваучер за фотосесия. Ангажименти за кръщенета поемаме в Пловдив, Асеновград, Бачковския манастир и други близки населени места. Ще ви очакваме!


Индивидуални фотосесии, фотосесия на бременни Пловдив 2016-5


Comments are closed.