/
logo

Оферта за детска, семейна или индивидуална фотосесия !

Скъпи приятели, може да се възползвате от прекрасната ни оферта, която сме пуснали до края на 2020, за фотосесии на открито в град Пловдив! Разгледайте и нашия сайт, за да се запознаете по-добре с нашия стил на снимане и обработка на кадрите.

Офертата ни се отнася за фотозаснемане на детска фотосесия, семейна фотосесия или индивидуална фотосесия на територията на град Пловдив.

Предлагаме и подаръчен ваучер за фотосесия според избрания от вас вариант.

ВАРИАНТ 1 – 80 лв. 60 лв.

Детска, семейна или индивидуална фотосесия на открито с включени 10 бр. обработени кадри. Времетраене до 60 минути.

ВАРИАНТ 2 – 150 лв. 120 лв.

Детска, семейна или индивидуална фотосесия на открито с включени  25 бр. обработени кадри. Времетраене до 60 минути.

ВАРИАНТ 3 – 250 лв. 200 лв.

Детска, семейна или индивидуална фотосесия на открито с включени неограничен брой обработени кадри. Времетраене до 60 минути. Онлайн галерия.

*Клиентът сам избира кои кадри да бъдат обработени измежду всички останали неограничен брой заснети кадри.

* Обработени кадри се изпращат чрез линк за сваляне по Интернет.


Индивидуални фотосесии, фотосесия на бременни Пловдив 2016-5

Студио Танчеви ви предлага разнообразни фотографски услуги:

  • Детска фотография – детски фотосесии, фотосесия на новородено, фотограф за кръщене, видеозаснемане на кръщене, фотограф за детски рожден ден,видеозаснемане на рожден дни и детско парти – вижте галерията със снимки ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ. Ангажименти за кръщенета поемаме в Пловдив, Асеновград, Бачковския манастир и други близки населени места.
  • Професионална фотография– индивидуални фотосесии, портретна фотосесия, бизнес фотосесия и корпоративна фотография – Вижте галерията с ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ В ПЛОВДИВ

Вероятно ще ви е интересна и страницата ни с отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с различните видове фотосесии, обработката на кадрите, нашия стил на заснемане на професионална фотография и др. Вижте ТУК.

Станете наши приятели и във FACEBOOK и Instagram.


Персонална фотосесия Пловдив 3

За запитвания и резервация на час за професионална фотосесия (независимо дали ще бъде детска фотосесия, индивидуална фотосесия, фотосесия за бременни, портретна фотосесия, бизнес фотосесия или семейна фотосесия), както и за останалите ни услуги като Фотограф за кръщене, Видеозаснемане на кръщене, Фотограф за детски рожден ден, Видеозаснемане на рожден ден) може да се свържете с нас от страница КОНТАКТИ. Пишете ни и ако искате да закупите подаръчен ваучер за фотосесия. Ангажименти за кръщенета поемаме в Пловдив, Асеновград, Бачковския манастир и други близки населени места. Ще ви очакваме!

Персонална фотосесия Пловдив 21         Персонална фотосесия Пловдив 1

Comments are closed.