You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Нощ на музеите и галериите в Пловдив

Нощ на музеите и галериите Пловдив 3Нощ на музеите и галериите Пловдив 7Нощта на музеите и галериите представлява една избрана нощ, през която са безплатни всички културни мероприятия на територията на град Пловдив – Природонаучния музей, Историческия музей, всички галерии, концерти и други. Тази година нощта на музеите и галериите в Пловдив определено задмина миналогодишната като предложи на пловдичани още по-голям избор от мероприятия за разглеждане и посещаване.

В тази статия искаме да представим нощта на музеите и галериите в Пловдив от гледната точка на децата. В градинката на Джумаята, намираща се в центъра на Пловдив, имаше организирано мероприятие за деца – раздаваха се светещи гривни безплатно, разбира се, и също така за първи път в Пловдив се раздаваше в пластмасови чаши светещото вещество от въпросните светещи гривни, с което можеше да се рисува на предварително подготвено табло. Определено представляваше голям интерес от страна децата, а пък и на вече по-пораснали „деца“ и имаше голяма блъсканица.

Не забравяйте, че можем да направим детска фотосесия на  Вашето дете навсякъде, където Вие пожелаете – в градинка, парк или в студио. Обикновено предпочитаме докато е хубаво времето да правим екстериорни детски фотосесии (на открито), но това не пречи и да направим и студийна фотосесия. Повече снимки и информация за предлаганата от нас детска фотография може да видите в ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ.

ВАЖНО! За съжаление през 2023 г. нашето студио няма да работи, но за сметка на това можем да поемаме ангажименти за фотосесии на открито и всякакъв род събития.

Comments are closed.