You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбата на Николета и Боян в София – сватбен фотограф

Сватбата на Николета и Боян се проведе през месец Юли в София и включваше граждански брак в зала Средец, църковен брак в църква “ Света Неделя“ и накрая празненството продължи в обновения ресторант на хотел Рила. В ресторанта за доброто настроение на всички гости се погрижиха водещите и ансамбъл ЗАКС. Желаем на младото семейство много щастие и любов за години напред!

Ако и вие търсите сватбен фотограф или сватбен видеооператор за Вашата сватба или сватбата на Ваш близък, не се колебайте да се свържете с нас – може да си уговорим неангажираща среща, в която да обсъдим Вашите изисквания и предпочитания, както и да споменем нашите условия. Също така може да Ви покажем снимки от цели сватби или примерни сватбени трейлъри или дори цели филми ( стига да имате време ), така че да можете да вземете обективно решение въз основа на нашата работа при отразяване на цялото събитие, а не да видите само по няколко снимки от сватба – всеки фотограф може да отдели по 5-6- добри снимки от събитие, а всички останали да не са качествени. Така че ако решите, че искате да обсъдим идеята за сватбена фотография и видеозаснемане, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ. Ние се намираме в Пловдив, но работим още в София, Варна, Бургас и всички останали градове и местенца от страната.

Актуална информация за пакетите за сватбената фотография и сватбено видеозаснемане може да видите съответно в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ и СВАТБЕНО КИНО.

Ще Ви очакваме!

сватбен фотограф сватбена фотография София, Пловдив, Бургас Николета Борис 36сватбен фотограф сватбена фотография София, Пловдив, Бургас Николета Борис 88

Comments are closed.