You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Списък с най-добрите места за сватба в България

В работата си като сватбен фотограф и сватбен видеооператор, ние, Студио Танчеви, сме стигнали до извода, че локацията, на която се провежда една сватба е от ключово значение за кадрите, които ще се заснемат и предадат на младоженците. Затова в тази статия сме се постарали да отделим най-добрите места за сватба в България, на които сме снимали и които препоръчваме с две ръце на всички бъдещи младоженци.

СВАТБА В ПИРИН ГОЛФ § СПА, БАНСКО

Пирин Голф § СПА представлява огромен комплекс с няколко хотелски части, множество еднофамилни къщички за живеене или отдаване под наем, голф игрища, езера и ресторант. Комплексът е разположен близо до един от най-известните зимни курорти на Балканите, а именно Банско и Разлог.

При сватба в Пирин Голф § СПА, денят обикновено започва с подготовката на младоженците в някой от хотелите в комплекса. Ако има изнесена церемония то тя се провежда в градината пред ресторанта, докъдето може да стигнете с голф количка или пеша. Мястото за изнесена церемония е много подходящо за заснемането на красиви кадри, тъй като има страхотна гледка към величествените върхове на Пирин планина, а това съчетано с меката светлина, която е преди залез, би довело до зашеметяващи кадри.

Сватбена фотосесия може да се заснемете из целия комплекс. В района на ресторанта, например, в която и посока да тръгнете на пешеходно разстояние от вас се намират различни по тип фонове – борови гори, езера, зелени поляни, мостове, цветни градини и пр. Църковен брак може да сключите или отново под формата на изнесена церемония или да отидете до църквата в Банско.

При сватба в Пирин Голф § Спа препоръчваме използването на дрон за красиви въздушни кадри отвисоко, като дрона може да снима както по време на изнесената церемония, така и по време на сватбената фотосесия.

⇒ Разгледайте снимки от сватбата на ЕЛИЦА И РОУАН в ПИРИН ГОЛФ § СПА

най-добрите места за сватба

СВАТБА В ГОЛФ КЛУБ СВЕТА СОФИЯ, с.РАВНО ПОЛЕ

Разположен в непосредствена близост до София и заобиколен от красива природа,  Голф клуб и СПА „Св. София“ е едно от най-добрите романтични места за сватба, особено за софиянци. Представлява комплекс от голяма сграда, в която са поместени хотелските стаи и ресторанта, а отвън се намират голф-игрищата, зелена поляна за изнесени церемонии и няколко езера.

При сватба в Голф Клуб Света София денят обикновено започва с подготовката на младоженците, като булките обикновено се подготвят в залата за съвещания ( има изглед на просторна стая, отколкото на зала за съвещания ) като там стават страхотни кадри поне според нас като сватбен фотограф и сватбен видеооператор. Младоженеца от своя страна се подготвя в някоя от хотелските стаи.

Изнесената церемония се прави в поляната точно пред хотела като на място има поставена арка точно за тази цел. Там се прави и коктейла преди или след церемонията. Ако мислите да сключвате църковен брак, най-близката църква и подходяща за снимки е всъщност Лозенския манастир “ Свети апостоли Петър и Павел “ на няколко километра от Голф-клуба.

Свтбената фотосесия се прави в комплекса из голф игрищата като придвижването става с голф колички и задължително с човек отговарящ за вашата безопасност по време на фотосесията, за да не ви удари топка, например. И тук препоръчваме използването на дрон за красиви въздушни кадри по време на изнесената церемония и сватбената фотосесия.

⇒ Разгледайте снимки от сватбата на ЦВЕТИНА И БОЯН в ГОЛФ КЛУБ СВЕТА СОФИЯ

СВАТБА В МИДАЛИДАРЕ, с. МОГИЛОВО

Разположен сред необятната хълмиста природа в сърцето на Средна гора винарен комплекс Мидалидаре Естейт се намира между град Раковски и Стара Загора в село Могилово. Комплексът се състои от 3 големи част – хотел в центъра на Могилово, стара винарска изба в единия край и нова винарската изба в другия край на селото. Хотелът е издържан в провансалски стил, а отпред има красива голяма градина и спортно игрище. В комплекса се намират още 2 къщи за гости – една на територията на една от винарните и втора – до СПА хотела.

При сватба в Мидалидаре, булката обикновено се подготвя в една от къщите за гости, а младоженеца – в другата къща или в някоя от хотелските стаи. Ако сте православни християни може да сключите църковен брак в храма, който се намира в село Могилово, а ако сте католици, това може да го направите в град Раковски, който е на по-малко от половин час път и предлага избор измежду 3 огромни католически църкви.

Изнесената церемония обикновено се прави на в зелените площи пред една от винарните, където ви препоръчваме церемонията да се случи по време на най-хубавата светлина – а именно малко преди залез. Различните части на винарен комплекс Мидалидаре Естейт не са на огромно разстояние едно от друго, затова Вашите гости може спокойно да се придвижват пеша в сватбения ден, стига да са с удобни за тях обувки.

Сватбена фотосесия може да бъде заснета както на територията на комплекса, така и на брега на малък язовир, намиращ се на няколко километра северно от село Могилово. И на двете места биха станали прекрасни снимки. А още по-прекрасни ще са, ако добавите дрон по време на сватбената си фотосесия. Въздушните кадри с дрон са много ценен материал при видеозаснемане на сватба Също така може да използвате дрона да направите не само видео, но и снимки.

⇒ Разгледайте снимки от сватбата на АНА И КИЛИАН в МИДАЛИДАРЕ

⇒ Разгледайте снимки от сватбата на АСЕНА И ПЕТЪР в МИДАЛИДАРЕ

⇒ Разгледайте снимки от сватбата на ДЕНИЦА И ИВАН в МИДАЛИДАРЕ

 СВАТБА В ГЛАВАТАРСКИ ХАН, КЪРДЖАЛИ

Хотелски комплекс Главатарски хан се намира на 7 км от Кърджали, съвсем близо до водите на яз. Кърджали, в уникалната самобитност и девствена природа на Родопите. Комплексът се отличава с възрожденска архитектура, съчетана с модерен стил. Разполага с най-различни видове стаи, богат СПА център и огромен ресторант за около 400 души. Това е вашето място за голяма сватба с ресторант за голяма сватба, ако планувате да поканите подобен брой гости.

При сватба в Главатарски Хан подготовката на младоженците протича в две отделни стаи като ви препоръчваме да резервирате стаи не в основната хотелска част, а в някои от двуетажните къщи в близост – те са с модерно обзавеждане и кадрите оттам винаги стават красиви. Църковен брак може да сключите в някой от малкото православни храмове в град Кърджали. Изнесената церемония се прави на засятата с райграс градина пред хотела с гледка към язовира. Сватбена фотосесия може направите както в самия комплекс на фона на часовниковата кула, така и да слезете до язовир Кърджали. И отново тук, както и при предните предложения за локации за сватба, препоръчваме използването на дрон и снимане по залез.

⇒ Разгледайте снимки от сватбата на ХРИСТИНА И АНТОНИО в ГЛАВАТАРСКИ ХАН

⇒ Разгледайте снимки от сватбата на ДЕСИ И ВЛАДИ в ГЛАВАТАРСКИ ХАН

СВАТБА В КАЛОЯНОВА КРЕПОСТ, АРБАНАСИ

Калоянова крепост се намира на 2 км от магистралата София – Варна на пътя между Велико Търново и Арбанаси върху прочутото с чистия си въздух Арбанашко плато, в непосредствена близост до конна база и телевизионна кула. От него се открива невероятна гледка към Велико Търново. Калоянова крепост представлява средновековен замък с бойници и кули, в който се влиза по дървен мост над ров с декоративна водна площ.

При сватба в Калоянова крепост подготовката на младоженците протича в някои от хотелските стаи. Църковен брак може да сключите във Велико Търново или Арбанаси. Сватбена фотосесия може да заснемете както на хълма Царевец във Велико Търново, така и в района на Калоянова крепост. Изнесената церемония се прави в градината пред хотела, но имайте предвид, че лятно време там се получава шарена сянка, която е пречка за красиви сватбени снимки.

Ресторантът разполага с 450 седящи места, огромна сцена-дансинг, перфектен саунд и ефектно осветление. Това е още едно място за голяма сватба с ресторант за голяма сватба, ако планувате да поканите около 400 гости. Смеем да твърдим като сватбен фотограф и сватбен видеооператор, че осветлението и звука в ресторанта на Калоянова крепост са най-добрите, сред местата, където сме снимали.

⇒ Разгледайте снимки от сватбата на ИВАНКА И НИКОЛАЙ в КАЛОЯНОВА КРЕПОСТ

сватбен фотограф сватбен видеооператор Велико Търново Пловдив София, Пазарджик Калоянова крепост 2015-104

сватбен фотограф сватбен видеооператор Велико Търново Пловдив София, Пазарджик Калоянова крепост 2015-148

сватбен фотограф сватбен видеооператор Велико Търново Пловдив София, Пазарджик Калоянова крепост 2015-149

сватбен фотограф сватбен видеооператор Велико Търново Пловдив София, Пазарджик Калоянова крепост 2015-127

сватбен фотограф сватбен видеооператор Велико Търново Пловдив София, Пазарджик Калоянова крепост 2015-19

сватбен фотограф сватбен видеооператор Велико Търново Пловдив София, Пазарджик Калоянова крепост 2015-23

  сватбен фотограф сватбен видеооператор Велико Търново Пловдив София, Пазарджик Калоянова крепост 2015-9

Смятаме, че на локации за сватба като Голф-клуб Света София, Пирин Голф§ СПА, Винарна Мидалидаре, Главатарски Хан и Калоянова крепост  т.н., наличието на дрон е не само препоръчително, ами е направо задължително, за да може нашия екип от фото и видео да може да обхване от въздуха огромната площ на комплексите и в същото време да станат станат красиви въздушни кадри с дрон на младоженците по време на сватбената фотосесия. Често с дрон стават едни от най-хубавите и използвани в портфолиата кадри при видеозаснемане на сватба и сватбена фотография. Всички тези локации са перфектни за заснемането на следсватбена фотосеися.

Повече информация за актуалните ни сватбени пакети за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба, както и за възможността да поръчате сватбена фотокнига може да видите в СВАТБЕНИ ПАКЕТИ.

А повече за сватбените фотокниги, които предлагаме, вижте в СВАТБЕНА ФОТОКНИГА.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.


Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватба като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбено видеозаснемане на всички бъдещи младоженци, които търсят екип от фото и видео за тяхната сватба. Също така бихме поели ангажимент за следсватбена фотосесия, сватбена фотография и видеозаснемане на сватба в Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Пирин Голф, Калоянова крепост, Главатарски хан, Света София голф клуб, Мидалидаре, Плевен, Велико Търново, Карлово, Пещера, Ловеч, Смолян, Велинград, Девин, Панагюрище, Кърджали, Казанлък, Благоевград, Хасково, Русе, Варна и Сливен. Ако ви предстои сватба София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Плевен, Варна, Пирин Голф, Калоянова крепост, Главатарски хан, Света София голф клуб, Мидалидаре, Велико Търново, Карлово, Смолян, Пещера, Ловеч, Благоевград, Хасково, Русе, Девин, Панагюрище, Велинград, Кърджали, Казанлък, и Сливен както разбира се и в Пловдив, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще Ви отговорим с най-добрата оферта.


Comments are closed.