You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

МОРСКАТА СВАТБА НА ЮЛИЯ И АЛЕКС

Една от мечтите на всички булки е да се оженят на брега на морето под красива арка от цветя в снежно бяла рокля. Подобна е историята на Юлия и Алекс, които долетяха от Русия ( Москва ), за да отпразнуват на Българското Черноморие началото на своето общо съжителство и семейство. Българо-руската сватба на Юлия и Алекс започна със сватбена морска фотосесия на брега на морето в Черноморец, откъдето след това отпътувахме към комплекс “ Свети Тома“, няколко десетки километра по на юг от Черноморец. Всички гости, независимо от възрастта им, комуникираха предимно на руски език, а за хубавото настроение на гостите се грижеше бащата на булката, които бе изключително артистичен и по дух, по външен вид. Желаем на младото семейство дълго семейно щастие!

МОРСКАТА СВАТБА

Ако сте бъдещи младоженци и вече сте започнали подготовката за своята сватба, бихме искали да ви информираме, че едно от нещата, които трябва да изберете още съвсем в началото, това е вашият екип от сватбен фотограф и сватбен видеооператор. Ние ви предлагаме сватбена фотография и видеозаснемане на сватба, при които се съобразяваме изцяло с вас, вашите изисквания, предпочитания и идеи.

Актуалните ни сватбени пакети вижте в СВАТБЕНИ ПАКЕТИ.

Една от най-важните части в сватбената фотография е именно сватбената фотосесия, на която присъствате само вие, младоженците, заедно с вашите кумове и шафери/шаферки. Сватбената фотосесия е времето, в което стават едни от най-най-хубавите кадри от цялата сватба, затова ви съветваме да не я пренебрегвате, а да отделите колкото е възможно повече време за нея и помислите какви идеи бихте искали заедно с избрания от вас сватбен фотограф да осъществите по време на фотосесията. Независимо дали е плажна фотосесия (както бе по време на морската сватба на Юлия и Алекс) или на планина, в полето или в града, тези снимки остават незабравим спомен от вашия ден.

Ако търсите сватбен фотограф или сватбен видеооператор за Вашата сватба в Бургас, Варна, Созопол, Несебър, Балчик, Поморие, който да запечата всеки важен миг и всяка незабелязана емоция, не се колебайте да се свържете с нас за посочените КОНТАКТИ. Ние Ви предлагаме качествено заснемане на сватбена фотография, която с радост да показвате на идващите поколения и емоционално сватбено видеозаснемане. Актуалнa информация може да видите на СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ В БУРГАС и имайте в предвид, че поемаме ангажименти из цялата страна и в чужбина.

Повече информация относно нашето сватбено видеозаснемане и примерни сватбени трейлъри може да видите СВАТБЕНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА В БУРГАС.

И не на последно място не забравяйте, че роклята се облича само веднъж, храната се изяжда, виното свършва, но спомените остават. Затова именно ние се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватби – за да съхраним емоцията и преживяванията за поколения напред. Ще Ви очакваме!

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.


Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография в Бургас, Свети Тома, Черноморец, Варна и Черноморието и видеозаснемане на сватба в Бургас, Варна, Черноморец, Свети Тома, Балчик, Созопол, Несебър, Поморие като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен видеооператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото за сватба и видео за сватба. Много ще се радваме, ако ви престои морска сватба в тесен кръг да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в Бургас, сватбен фотограф във Варна, сватбен видеооператор в Бургас, сватбен видеооператор във Варна.


Comments are closed.