You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбата на Мануела и Йордан – сватбена фотография

Детайли при сватбената фотография заснета от сватбен фтограф в Пловдив, София, Бургас, Варна 108Подготовката при сватбената фотография заснета от сватбен фтограф в Пловдив, София, Бургас, Варна 187Детайли при сватбената фотография заснета от сватбен фтограф в Пловдив, София, Бургас, Варна 107Една от първите сватби, която заснехме през сезон 2014 г., беше сватбата на Мануела и Йордан, които се бяха свързали с нас и бяха ни избрали за техни сватбени фотографи. Сватбата беше традиционна като включваше взимане на булката, граждански брак в ритуална зала „Пълдин“ в Пловдив, църковен брак в Католическата църква, а накрая тържеството се проведе в ресторант Пълдин в Стария град на Пловдив. На сватбата присъстваха и гости от Полша, поради полския произход на булката. Желаем на младото семейство много щастие и безрезервна любов.

Подготовката при сватбената фотография заснета от сватбен фтограф в Пловдив, София, Бургас, Варна 188

Ако и на Вас и Вашата половинка Ви предстои това прекрасно събитие, в което вие ще декларирате своята любов пред Вашите приятели и роднини, не се колебайте да ни потърсите като сватбени фотографи. Сватбения ден трябва да бъде запечатан професионално, така че спомените, които ще Ви сполетяват, гледайки снимките, да Ви радват години наред. Ние Ви предлагаме заснемане на сватбена фотография и сватбено видеозаснемане, изпълнена с безброй незабелязани моменти, с които ще Ви изненадаме като получите крайния продукт. Ако желаете да си уговорим среща или просто да зададете въпросите, които Ви интересуват, моля свържете с нас на посочените КОНТАКТИ. Повече информация за сватбената фотография, която ние Ви предлагаме, както и сватбените ни пакети с един или двама сватбени фотографа, може да видите на СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ.

Повече информация за сватбеното видеозаснемане и примерни сватбени трейлъри може да разгледате в секция СВАТБЕНО КИНО. Като сватбени видеооепратор и сватбени фотограф, поемаме ангажименти из цялата страна.

Ще Ви очакваме!

Comments are closed.