You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Лични и абитуриентски фотосесии

Уважаеми приятели, възползвайте се сега от нашите услуги за заснемане на лична фотосесия и абитуриентска фотосесия  или закупете подаръчен ваучер за професионална фотосесия с който да зарадвате Вашите най-близки хора. Фотосесиите се правят на открито ( не в студио ) на избрано от клиента място.

Цени за фотозаснемане на абитуриентска фотосесия и индивидуална фотосесия може да видите ТУК. Може да закупите от нас и ВАУЧЕР за фотосесия, който да подарите на Ваши близки и приятели.

Работим предимно в град Пловдив, но понякога поемаме ангажименти ( особено ако са с над 3 часа ангажираност на фотографа ) и в Асеновград, Пазарджик, Хисаря, Карлово, Стара Загора, София, Смолян, Девин, Велинград, Панагюрище.

Разгледайте и галерията със снимки от ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ.

Персонална фотосесия Пловдив 3

Също така на вниманието на бъдещите абитуриенти, бихме искали да представим най-новите ни пакети за абитуриентска фотография, актуални за 2024., които може да видите във ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ 2023 г.

От няколко години вече предлагаме и видеозаснемане на абитуриентски бал като цената там се формира според това какво желаете да се снима и да получите като краен продукт. Видеото се предоставя в 4К резолюция. Пишете на посочените КОНТАКТИ за да проверим дали сме свободни за Вашата дата и да ви дадем конкретна оферта.

Не пропускайте да разгледате галерията ни със снимки на различни АБИТУРИЕНТСКИ ФОТОСЕСИИ.

И последно, ако искате да научите повече подробности за пост обработката на снимките, срока за предаване и всичко останало, което касае различните видове фотосесии ( индивидуални фотосесии и абитуриентски фотосесии ), вижте нашата статия с ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ.

Абитуриенска фотография фотограф за абитуриентски бал фотосесия Пловдив София 35

Фотограф абитуриентски бал Пловдив 2016-5абитуриентски фотосесии


Ние, Студио Танчеви, предлагаме качествено фотозаснемане на абитуриентски бал, художествена абитуриентска фотосесия, лична фотосесия, индивидуална фотосесия, бизнес фотосесия, корпоративна фотография и професионална фотосесия  с помощта на професионален фотограф. Купете от нас ваучер за фотосесия и зарадвайте Вашите близки и приятели. Също така, освен фотограф за абитуриентски бал, предлагаме и видеозаснемане на абитуриентски бал. Поемаме ангажименти за абитуриентска фотография, корпоративна фотография, бизнес фотосесия и видеозаснемане в Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Хисаря, Карлово, Стара Загора, София, Смолян, Девин, Велинград, Панагюрище и други близки населени места.


Персонална фотосесия Пловдив 1

Фотограф за абитуриентски бал Пловдив 2017-2

Абитуриенска фотография фотограф за абитуриентски бал фотосесия 3

Comments are closed.