You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Лична фотосесия на София

Персонална фотосесия Пловдив 1Скъпи любители на професионалната фотография, в тази статия ще ви представим София и снимки от нейната индивидуална фотосесия, която заснехме в Центъра на Пловдив и квартал Капана.

В случай, че желаете да научите повече за услугата „Фотозаснемане на индивидуална фотосесия в Пловдив“ и искате да ни се доверите, както направи София и остана доволна, тогава се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

Вижте нашата актуална ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ.

Не пропускайте да разгледате и галерията ни с  ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ , както и да научите повече за услугата ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ в ПЛОВДИВ. Не се чудете дали да наемете професионален фотограф за абитуриентски бал, а го направете. Това е момент, който се помни цял живот и си заслужава инвестицията да се заснеме подобаващо от професионалист.

Персонална фотосесия Пловдив 6

Свържете се с нас, за да се възползвате от нашите услуги и да заснемем за Вас професионална фотосесия, независимо дали става въпрос за индивидуална фотосесия, лична фотосесия, модна фотосесия, портретна фотосесия, бизнес фотосесия или абиуриентска фотосесия. По този начин ще получите конкретна оферта за желаната от Вас услуга, както и съвети как да се облечете, какво да носите и как да се държите по време на снимки.

Персонална фотосесия Пловдив 3

Освен с фотосесии, ние се занимаваме и с отразяването на редица събития. Едно от най-важните моменти в живота на всеки млад човек е денят на абитуриентски бал. Ако търсите фотограф за абитуриентски бал – повече информация може да получите в ФОТОГРАФ за АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ в ПЛОВДИВ. Вече предлагаме и Видеозаснемане на абитуриентски бал, за да бъде споменът ви от това събитие пълен. Докато фотосесии снимаме предимно в Пловдив, то ангажименти за заснемане на балове поемаме и в други населени места като Асеновград, София, Карлово, Панагюрище, Хисар, Пазарджик, Велинград.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Лична фотосесия Персонална фотосесия Пловдив 8  Персонална фотосесия Пловдив 5 Персонална фотосесия Пловдив 4


Ние, Студио Танчеви, предлагаме професионална фотография и фотозаснемане на професионална фотосесия в Пловдив, като вариантите са модна фотосесия, индивидуална фотосесия, лична фотосесия, портретна фотосесия, бизнес фотосесия, абитуриентска фотосесия, заснета от професионален фотограф в Пловдив, Асеновград, София, Карлово, Панагюрище, Хисар, Пазарджик, Велинград. Ако се интересувате от другите нашите услуги като Фотограф за абитуриентски бал или Видеозаснемане на абитуриентски бал или просто искате да подарите ваучер за фотосесия, моля свържете се с нас.


Comments are closed.