You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Кръщене на Цветина в Бачковския манастир

Цветница – на връх този красив празник, ние бяхме поканени да присъстваме в ролята на Фотограф за кръщене и Видеооператор за кръщене с цел да запечатаме Свето кръщение на малката именичка – Цветина. Нейните родители бяха избрали един от най-големите манастири в България, а именно Бачковския манасир в Родопите, над Асеновград в близост до Пловдив. На този ден се провеждаха доста кръщенки и ние трябваше малко да изчакаме, но не след дълго дойде и нашия ред. Малката Цвети се държа много спокойно през цялото време, дори потапянето във водата го прие изключително хладнокръвно.

След официалната част по Свето кръщение в Бачковски манастир, празникът се премести няколко километра по-надолу към Асеновград, където родителите на Цветина бяха ангажирали малък ресторант за тържеството. На всички гости бяха раздадени един ръчно изработени и надписани сладки, за вкусен спомен от събитието. Желаем на сладката Цветина здраве и късмет!

Ако и Вие желаете да се възползвате от нашата услуга Фотозаснемане на кръщене или Видеозаснемане на кръщене, не се колебайте да се свържете с нас! Ние предлагаме фотозаснемане на кръщене и видеозаснемане на кръщене в Пловдив, Асеновград, Бачковския манастир и други близко населени места. С удоволствие ще заснемем и вашето празненство с роднини и приятели след това в ресторанта.

Актуална цена за услугите Фтогораф за кръщене и Видеооператор за кръщене вижте в ЦЕНИ.

Цялата ГАЛЕРИЯ със снимки от кръщенета вижте в ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ.

Фотограф за кръщене

Ако имате детенце, което скоро ще кръщавате Пловдив, Асеновград и Бачковския манастир и искате да наемете фотограф за кръщене или видеооператор за кръщене, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ. Ще Ви очакваме!

Станете наши приятели в FACEBOOK и Instagram.

    

     

Comments are closed.