You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Кръщене в Бачковски манастир, Асеновград

Както може би вече сте разбрали, разглеждайки нашия сайт, е че едно от основните неща в детската фотография, които се стремим да снимаме – това са кръщенета. Услугите Фотограф за кръщене и Видеооператор за кръщене ги предлагаме както на територията на град Пловдив, така и в по-близките градове.

Едно такова кръщене извън Пловдив беше именно това на малката Стефани, като ритуала се проведе в небезизвестния Бачковски манастир над град Асеновград, който пък отстои на около 15 км. от Пловдив. Бачковския манастир е предпочитано място сред пловдичани освен за разходка и отдих, но и за провеждането на толкова важни и значими събитие, каквото е Светото кръщение на малко дете. В този ден имахме привилегията да заснемем кръщенето на прекрасната Стефани, като ритуала бе воден от самия метрополит Николай.

Не пропускайте да разгледате и ГАЛЕРИЯТА ни със снимки на заснети от нас различни кръщенета.

Кръщене в Бачковски манастир

Кръщене в Бачковски манастир

Скъпи родители, ако се интересувате от провеждането на кръщене в Бачковски манастир, важно е да знаете, че там е невъзможно записването на предварителни часове. Затова  е хубаво да помислите дали не е по-добра идея кръщенето да се проведе или през седмицата или през някоя ранна съботна или неделна утрин, за да се избегне дългото чакане и изнервяне на малкия човек.

Ние, Студио Танчеви ви съветваме, за да имате красив спомен от това толкова важно събитие във вашия живот и в живота на вашето дете, да наемете детски фотограф за кръщене. Отскоро предлагаме и услугата видеооператор за кръщене в Пловдив.

Повече за фото и видеозаснемането на кръщене, както и актуалните ни цени вижте в ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНЕ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ.

За дестинации извън град Пловдив е необходимо поемането на транспортните разходи, които във случая за кръщене в Бачковски манастир над Асеновград те са незначителни. Не се колебайте да ни пишете или обаждате, ако имате някакви въпроси или за резервация на конкретна дата и час.

Не пропускайте да прочетете и страничката ни с най-често задаваните въпроси относно услугите, които предлагаме като “ Фотограф за кръщене в Пловдив „, “ Видеозаснемане на кръщене в Пловдив „, „Детска фотография в Пловдив“ и важна информация като срок за предаване на снимките, обработени и необработени кадри и т.н. Вижте ТУК.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram. Ще Ви очакваме!

              

Comments are closed.