You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Кръщенето на Никол в Пловдив

Началото на месец Август започна в църква „Света Богодица“, град Пловдив, където се състоя церемонията по Светото кръщение на малката Никол. Нейните родители се свързаха с нас и пожелаха да присъстваме на събитието и да заснемем всичко, което щеше да се случи. Храмът „Света Богодорица “ е може би най-големия и просторен храм в Пловдив като дава възможност ма всички гости да наблюдават какво се случва по време на ритуала Свето кръщение, без да пречат на свещенослужителя или наетия фотограф. Когато е нает фотограф за кръщене или видеооператор на кръщене, тези неща е хубаво да се предвидят, но разбира се, не са от първостепенно значение. След официалната част по Светото кръщение, кръстницата почерпи всички гости с домашна питка за здраве и късмет, след което всички излязохме навън за снимки. Времето беше перфектно и станаха много хубави портретни снимки.

ВИЖТЕ ДВЕТЕ НИ ГАЛЕРИИ със снимки от кръщенета в Пловдив, Асеновград и Бачковския манастир ТУК и ТУК.

Ако и на Вас или Ваши близки и приятели Ви предстои този ритуал на Свето кръщение и бихте искали да наемете фотограф за кръщенето или търсите видеооператор за кръщене, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ. Снимаме кръщенета както в Пловдив, така и в Асеновград, Бачковския манастир и други населени места. Когато е нает фотограф за кръщене, спомените се запечатват в наистина добри и качествени кадри, на които ще се радват както родителите, така и детето един ден като порасне.

Цената за услугите ни Фотограф за кръщене и Видеозаснемане на кръщене вижте в ЦЕНИ.

Не пропускайте да се възползвате и от нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ ИЛИ СЕМЕЙНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Често задавани въпроси и отговори относно нашите услуги по сватбена фотография и видеозаснемане, детска фотосесия, семейна фотосесия, както и фотозаснемане на кръщене и видеозаснемане на кръщене, може да откриете ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНЕ И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ.

Comments are closed.