You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Конкурс за най-красива детска снимка

Здравейте, скъпи приятели!

Радваме се да Ви представим нашата най-нова игра, която представлява всъщност конкурс за най-красива детска снимка. Самата игра се осъществява на нашата Facebook профил. Срока за участие е 15.12.2022 г., а наградата е специална детска фотосесия или семейна фотосеся и ПО ИЗБОР на стойност 160лв. Тази детска фотосесия ще бъде заснета на открито и победителят ще бъде този, който ще избере най-подходящото време и място за нейното осъществяване.

Ето и подробно условията:

1. Всеки участник трябва да хареса Facebook страницата ни.

2. Всеки участник може да публикува само 1 снимка.

3. Публикуваните снимки трябва да са на деца от 0 до 12 г.

Гласуването става чрез лайкове от ваши приятели във Facebook. Затова е препоръчително да споделите на вашата лична страница за нашия конкурс, за да може колкото е възможно повече ваши приятели да видят и гласуват за Вашата снимка. Също така може да поканите Вашите приятели да гласуват.

ВАЖНО!

Необходимо е приятелите, които искат да гласуват за Вашата снимка, също да харесат нашия Facebook профил. Гласове от потребители, които не са наши фенове във Фейсбук няма да бъдат зачитани.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

Ние, Студио Танчеви, предлагаме детска фотография и семейна фотография в Пловдив, Асеновград и Бачковския манастир, която включва следните услуги:

  • фотограф за кръщене – Виж галерия ТУК.
  • видеозаснемане за кръщене
  • фотограф за детски рожден ден – Виж галерия ТУК.
  • видеозаснемане на рожден ден
  • детски фотосесии – Виж галерия ДЕТСКИ ФОТОСЕСИИ.
  • семейни фотосесии – Виж галерия СЕМЕЙНИ ФОТОСЕСИИ.
  • фотосесия на бременни

Актуалната ни оферта за детски и семейни фотосесии, може да видите в ОФЕРТА ЗА ДЕТСКИ И СЕМЕЙНИ ФОТОСЕСИИ.

Така че ако организирате кръщене или детски рожден ден и искате да имате красиви спомен от събитието, не се колебайте да ни наемете като фотограф за кръщене или фотограф за детски рожден ден и детско парти по време на които ще имаме възможността да направим и красива детска фотосесия или щура семейна фотосесия. Потърсете ни и ако търсите видеозаснемане на кръщене, видеозаснемане на рожден ден или искате да ви направим фотосесия за бременни.

За детска фотография се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

Comments are closed.