You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Индивидуална фотосесия на Николета от професионална фотография Танчеви

Индивидуална професионална фотосесия Пловдив 404Скъпи почитатели на професионалната фотография, днес отделихме време да споделим с вас част от кадрите от индивидуалната фотосесия, които заснехме на Николета в Пловдив по случай нейния рожден ден, на който тя стана на 14 г. – една особено трудна, но пък и изключително емоционална възраст. По време на фотосесията нашият модел – Николета смени около десетина различни тоалета, за да се получат по-разнообразни и различни самите кадри. Обикновено при заснемане на индивидуална фотосесия ние съветваме нашите клиенти да донесат със себе си поне още два допълнителни тоалета и различни любими аксесоари. По този начин снимките стават по-разчупени и разнообразни. А сега Ви представяме кадрите от професионалната фотосесия на Николета. Надяваме се да Ви харесат!

Ако и вие желаете да се възползвате от услугите на професионален фотограф и да заснемем индивидуална  фотосесия, моля потърсете ни на посочените КОНТАКТИ. Също така може да изненадате някой любим за Вас човек като му подарите ваучер за професионална фотосесия, заснета при нас. В професионалната фотография ние заснемаме и мъже, и жени, и деца, и бебета и още неродени бебета в Пловдив и региона  🙂 Така че всеки, който желае да се снима, може да се обади или да пише и ние ще се погрижим за останалото.

Вижте актуалната ни ОФЕРТА за професионална фотосесия ТУК.

Не пропускайте да разгледате и галерията ни с още снимки от различни индивидуални фотосесии – ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ в ПЛОВДИВ.

А ако ви предстои абитуриентски бал и търсите фотограф, който да го заснеме – разгледайте страницата ни ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ, за да научите какви са нашите предложения за Вас.

Ще Ви очакваме!

Comments are closed.