You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Индивидуална фотосесия на Елица в Пловдив

Индивидуална фотосесияСкъпи почитатели на професионалната фотография, днес качихме в нашият сайт индивидуалната фотосесия на Елица, която се състоя в Стария град на Пловдив. Фотосесията бе подарък родителите й по случай нейното навършване на пълнолетие. Елица се оказа с доста опит в снимките и позирането и беше удоволствие за нас да я снимаме. Може да видите част нейната портретна фотосесия по-долу.

Вижте нашата актуална ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ.

Ако и Вие желаете да се възползвате от нашите услуги и да заснемем за Вас професионална фотосесия, независимо дали става въпрос за индивидуална фотосесия, детска фотосесия, семейна фотосесия, модна фотосесия, портретна фотосесия, бизнес фотосесия, абиуриентска фотосесия моля свържете се нас на посочените КОНТАКТИ. По този начин ще получите конкретна оферта за желаната от Вас услуга, както и съвети как да се облечете, какво да носите и как да се държите по време на снимки.

Персонална фотосесия Пловдив 20Персонална фотосесия Пловдив 15Персонална фотосесия Пловдив 13

Персонална фотосесия Пловдив 21

Не пропускайте да разгледате и галерията ни с  ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ , както и да научите повече за услугата ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ в ПЛОВДИВ. Не се чудете дали да наемете професионален фотограф за абитуриентски бал, а го направете. Това е момент, който се помни цял живот и си заслужава инвестицията да се заснеме подобаващо от професионалист.

Персонална фотосесия Пловдив 14


Студио Танчеви ви предлага разнообразни фотографски услуги:

  • Детска фотография и семейна фотография – детска фотосесия, семейна фотосесия, фотосесия на новородено, фотосесия за бременни, фото и видеозаснемане на рожденни дни и партита – вижте галерията  ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ 
  • Професионална фотография – индивидуална фотосесия, модна фотосесия, портретна фотосесия, бизнес фотосесия и корпоративна фотография – Вижте галерията ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ В ПЛОВДИВ
  • Абитуриентска фотография и абитуриентска фотосесия – Вижте снимки в галерия  ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ В ПЛОВДИВ

Comments are closed.