You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

ЗА НАС

Веси и Симеон

Ние сме

Веси и Симеон

КАК СЕ НАСОЧИХМЕ КЪМ СВАТБЕНАТА ФОТОГРАФИЯ И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ

Здравейте приятели!

Казвам се Симеон и любопитството ми към фотографията се зароди преди 24 години. По това време вуйчо ми притежаваше Зенит 122 и фотолаборатория, които използваше професионално, а аз често му помагах.

Минаха години и аз получих спътничка в живота, която бързо усвои всичко което знаех за фотографията. Съпругата ми Веси реши да превърне нашето общо хоби в професия. Последваха ни много успехи в сватбената фотография и едно бурно израстване, което ми даде възможност  да се развивам в още едно направление - това на сватбеното видеозаснемане и кинематографията, за да постигна моята голяма мечта - да снимам филм.

Понастоящем Веси е основният фотограф в екипа ни, а аз съм се впуснал в света на сватбеното видеозаснемане и кинематография.

НАШИЯТ СТИЛ

Снимаме предимно във фотожурналистически стил - ненатрапчив, следващ естествения развой на събитията и стремящ се да улови миговете на непринудени пози изпълнени с емоционално изживяване, разказвайки една история. Целим максимално да запазим естествената атмосфера без да добавяме изкуствена светлина.

Този сайт е създаден с цел да се запознаете от близо с нашата работа в ролята на сватбен фотограф и сватбен видео оператор, нашия стил на снимане и обработка. Благодарим ви за това, че разглеждате сайта ни и не се колебайте да ни пишете ревюта за нашата работа, критика, както и за запитвания за конкретни ангажименти.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и INSTAGRAM.

Ще Ви очакваме да се свържете с нас, за да запечатаме незабравими моменти от Вашата сватба в ролята на сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор или да Ви направим професионална фотосесия!