You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбата на Елена и Ники – сватбен фотограф в Пловдив

Една интересна двойка младоженци, които имахме привилегията да снимаме тази година са именно Елена и Николай, които се свързаха с нас и изявиха желанието си да участваме в тяхното сватбено тържество в Пловдив като сватбен фотограф и сватбен видеооператор. Винаги се радваме, когато практикуваме сватбена фотография и видеозаснемане на сватба и ни се случват такива жизнерадостни и вълнуващи младоженци, пълни с най-различни идеи и хрумвания. Благодарение на Елена и Николай, ние като сватбен фотограф и сватбен видеооператор, заснехме сватбена фотосесия в Цар-Симеоновата градина в Пловдив.

Желаем на младото семейство много бъдещи успехи и всераздаваща се любов.

Уловени сватбени моменти в сватбен репортаж от сватбен фотограф в София, Пловдив, Пазарджик, Бургас, Варна, Стара Загора, Ямбол 318Уловени сватбени моменти в сватбен репортаж от сватбен фотограф в София, Пловдив, Пазарджик, Бургас, Варна, Стара Загора, Ямбол 320Избрани снимки от подготовката при сватбената фотография заснета от сватбен фтограф в Пловдив, София, Бургас, Варна 40

Ние се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватба в Пловдив, защото ни харесва и наистина обичаме това, което правим.

Още сватби в Пловдив може да видите ТУК. А нашите сватбени пакети разгледайте в СВАТБЕНИ ПАКЕТИ.

Стараем се да уловим всички важни, не толкова важни и скрити моменти, така че споменът от сватбения ден да бъде пълен. Също така обичаме да снимаме както стандартни, така и по-нестандартни сватбени фотосесии на различни и интересни места. Надяваме се всички младоженци, на които им предстои сватба, да се свържат с нас, за доуточняване на детайли и избиране на най-подходящия пакет за тях. От няколко години насам нашия КОМБИНИРАН бестселър сватбен пакет включва 1 сватбен фотограф + 1 сватбен видеооператор + сватбена фотокнига.

Ако искате да се свържете с нас, може да го направите с нас на посочените КОНТАКТИ.

Детайли в сватбената фотография от сватбен фотограф в Пловдив, София, Бургас, Варна 20Избрани снимки от подготовката при сватбената фотография заснета от сватбен фтограф в Пловдив, София, Бургас, Варна 38

За актуална информация относно нашата сватбена фотография и видеозаснемането на сватба, която практикуваме в Пловдив и други градове може да видите СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА В ПЛОВДИВ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Уловени сватбени моменти в сватбен репортаж от сватбен фотограф в София, Пловдив, Пазарджик, Бургас, Варна, Стара Загора, Ямбол 314Избрани снимки от подготовката при сватбената фотография заснета от сватбен фтограф в Пловдив, София, Бургас, Варна 36Избрани снимки от подготовката при сватбената фотография заснета от сватбен фтограф в Пловдив, София, Бургас, Варна 34Избрани снимки от подготовката при сватбената фотография заснета от сватбен фтограф в Пловдив, София, Бургас, Варна 37Избрани снимки от подготовката при сватбената фотография заснета от сватбен фтограф в Пловдив, София, Бургас, Варна 42    Уловени сватбени моменти в сватбен репортаж от сватбен фотограф в София, Пловдив, Пазарджик, Бургас, Варна, Стара Загора, Ямбол 321Уловени сватбени моменти в сватбен репортаж от сватбен фотограф в София, Пловдив, Пазарджик, Бургас, Варна, Стара Загора, Ямбол 316Уловени сватбени моменти в сватбен репортаж от сватбен фотограф в София, Пловдив, Пазарджик, Бургас, Варна, Стара Загора, Ямбол 317


Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография в Пловдив и сватбена фотография в Пазарджик и видеозаснемане на сватба в Пловдив и видеозаснемане на сватба Пазарджик като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото и видео за сватба в Пловдив и фото и видео за сватба в Пазарджик. Още предлагаме изработка на сватбена фотокнига и заснемане на след сватбена фотосесия. Много ще се радваме, ако ви престои сватба да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в Пловдив, сватбен фотограф в Пазарджик и сватбен видеооператор в Пловдив и сватбен видеооператор в Пазарджик.


Comments are closed.