You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Елена и Йордан – сватбена фотография

Детайли сватбена фотография 2016-98

Детайли сватбена фотография 2016-3

Скъпи любители на сватбената фотография, в тази статия ще ви представим снимки от сватбата на Елена и Йордан, която ние като сватбени фотографи запечатахме за техен спомен.

Традиционна българска сватба с всичките неща характерни за нея, които ние като сватбени фотографи старателно заснехме – взимане на булката (бутане на врати, пълнене на обувки с пари и много народни танци), граждански брак, църковен брак и страхотен купон в ресторант Чановете в Пловдив. Традиционността на тази сватба бе още по старателно подчертана от присъствието на оркестър Канарите. Художествената фотосесия се състоя в Стария град Пловдив.

Характерното за този тип сватбена фотография са по-тесните пространства и много силната динамика на събитията, което изисква сватбения фотограф да притежава много добри репортажни способности. Тук на сватбения фотограф често му се налага да внася изкуствена светлина. Времето за заснемане на художествена сватбена фотосесия в деня на сватбата е кратко, поради което Ви съветваме ако изберете този вид сватбена фотография да помислите сериозно по въпроса с определянето на отделен ден за заснемане на сватбена фотосесия.

Сватбената фотография и видеозаснемането на сватба при традиционните български сватби е добър пример за разделението и на две: репортажно заснемане на събитията от сватбения ден и художествена фотосесия. Това е така, защото при тази сватбена фотография и видеозаснемане се отделя малко внимание на художествените кадри от една фотосесия и опитния сватбен фотограф / сватбен видеооператор би предприел всички възможни действия за отделяне на достатъчно дълго време насаме с младоженците. Повярвайте ни това винаги води до радостни резултати.

НОВО! Вече предлагаме и сватбено видеозаснемане в Пловдив и из цяла България. Повече информация за него, както и примерни сватбени трейлъри може да намерите в СВАТБЕН ВИДЕООПЕРАТОР В ПЛОВДИВ.

В случай, че желаете и Вие да се възползвате от този тип сватбена фотография и видеозаснемане на сватба, по известен в средите на сватбените фотографи / сватбени видеооператори като български традиционен тип, може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ.

А сега скъпи приятели, насладете се на сватбените снимки от тази сватба заснета в нашия прекрасен роден град Пловдив, а в случай че желаете допълнителна информация относно сватбената фотография и сватбеното видеозаснемане може да посетите страницата ни СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ и съответно ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА В ПЛОВДИВ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Детайли сватбена фотография 2016-100

Comments are closed.