You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Димитър и Нели – сватбен фотограф

Скъпи любители на сватбената фотография, в тази статия ще ви представим снимки от сватбата на Димитър и Нели, която се проведе в Пирин Голф § СПА в Банско и на която ние бяхме поканени като сватбени фотографи да запечатаме техния сватбен ден.

ОЩЕ снимки от тази сватба вижте в СВАТБЕН ФОТОГРАФ В БАНСКО – Сватбата на ДИМИТЪР и НЕЛИ.

сватбен фотограф

Сватбата беше с изнесен ритуал за сключване на граждански брак. В действителност цялата сватба се състоя на едно място ( с изключение на църковния брак, който се проведе в църквата в Банско), а именно Пирин Голф § СПА в Банско. Липсваше типичното взимане на булка и бутане на врати. За сметка на това купона през цялото време беше на ниво. От гледна точка на сватбената фотография това позволява на сватбените фотографи повече художественост в кадрите дори и при репортажното отразяването на събития.

Този тип на организиране и заснемане на на сватбата е по-характерен за сватбената фотография практикувана в Западна Европа и САЩ, но ето че все по-често снимаме такива сватби. Дълбоко препоръчваме на всички наши клиенти да организират сватбата си по този начин, тъй като той ще Ви позволи пълноценно да се възползвате от всички възможности на художествената сватбена фотография.

сватбен фотограф

Дестинации като Пирин Голф, Света София в Равно поле, Мидалидаре, Главатарски хан, позволяват да се реализира много красива художествена сватбена фотография, а не стандартно практикуваната градска фотосесия. Също така, когато сватбата е подобна локация, винаги препоръчваме на младоженците да помислят върху опцията за дрон, тъй като винаги стават много красиви въздушни кадри с него. Важно е да споменем, че в този тип сватбена фотография границата между репортажа на събитията и художествената сватбена фотосесия е трудно доловима.

От няколко години предлагаме и видеозаснемане на сватба като повече за него, както и примери за сватбен трейлър може да видите в СВАТБЕН ВИДЕООПЕРАТОР.

 Освен на територията на Банско, ние предлагаме услугата Сватбен фотограф и Сватбен видеооператор из цялата страна. Затова, ако искате да ни наемете като екип от фото и видео в Пловдив, София, Варна, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Русе, Плевен, Ловеч, Благоевград, Велико Търново, Шумен, Сливен, Кърджали, Враца, Хасково, Смолян, Пещера, Велинград, Карлово, Казанлък, Панагюрище и др., не се колебайте да се свържете с нас.

В случай, че желаете и Вие да организирате сватбата си по подобен начин, по-известен в средите на сватбените фотографи като американски тип, може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватби като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбено видеозаснемане и въздушни кадри с дрон на всички бъдещи младоженци, които търсят фото и видео за тяхната сватба. Също така бихме поели ангажимент за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба в Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Плевен, Пирин Голф, Света София в Равно поле, Мидалидаре, Главатарски хан, Велико Търново, Карлово, Пещера, Ловеч, Смолян, Велинград, Девин, Панагюрище, Кърджали, Казанлък, Варна и Сливен. Ако ви предстои сватба София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Плевен, Варна, Велико Търново, Карлово, Смолян, Пещера, Ловеч, Девин, Панагюрище, Пирин Голф, Света София в Равно поле, Мидалидаре, Главатарски хан, Велинград, Кърджали, Казанлък, и Сливен както разбира се и в Пловдив, не се колебайте да се свържете с нас!

Comments are closed.